• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Gadgets
  • /
  • 3 Accessoires die je niet mag missen voor je iPhone 13!

De iphone 13 is al gelanceerd. En met nieuwe iphones komen er ook nieuwe accessoires voor de gebruiker. Er is een heel groot assortiment aan gloednieuwe accessoires op de markt gebracht. Als een iphone gebruiker weet je dat er een aantal essentiële en vereiste producten zijn die je moet hebben.

Er zijn producten die de ervaring zal verbeteren. De nieuwe iphone 13 modellen zitten boordevol met bruikbare functies. Met de juiste accessoires zullen de mogelijkheden van de iphone verder uitbreiden.

Afhankelijk van de accessoires die je aanschaft, kun je jouw dierbare iphone ook beschermen. Ook kun je ervoor zorgen dat het langer opgeladen blijft door draadloze opladers. Er zijn zelfs ook accessoires die kunnen helpen bij het opsporen van verloren voorwerpen.

Om ervoor te zorgen dat jij de beste nieuwe iphone accessoires koopt, hebben wij een lijst opgesteld. In deze lijst zien we drie van de beste producten met nuttige functies. Deze producten zijn heel goede investeringen voor de iphone 13, want je kun ze dagelijks gebruiken.

Apple Iphone 13 hoesje

Een telefoonhoesje is het beste manier om jouw iphone te beschermen tegen ongelukjes. Bovendien kan het ook een andere uitstraling of look geven aan je mobiel. Zoals je weet werd er bekend gemaakt dat er nieuwe kleuren opties zijn voor de iphone 13 modellen. Heb je de kleuren lief is een clear case van Apple het beste optie. Deze telefoonhoesje is doorzichtig dus je zal de mooie kleur nog steeds kunnen bewonderen.

Apple biedt ook robuuste silicone en leder hoesjes voor de iphone 13. Beide zijn krasbestendig en ze komen in een reeks kleuren. Het iphone 13 hoesje van Apple heeft ingebouwde magneten aan de achterkant, zo kun je hem gemakkelijk aan je telefoon bevestigen. Het is ook compatibel met de MagSafe-oplader. Je hoeft de hoesje niet te verwijderen. In de volgende alinea zullen we zien wat een Magsafe-oplader is. En waarom het zo handig is.

Apple MagSafe wireless battery pack

De MagSafe battery pack werd speciaal voor de iphone 13 ontworpen door Apple. Het is een veilige en betrouwbare draadloze oplader. Het ontwerp is net als alle andere Apple producten, perfect. Deze draadloze accu’s zijn zeer gebruikersvriendelijk.

Er zitten magneten aan de MagSafe-oplader. Deze magneten passen precies met de magneten die in de iphone 13 zijn ingebouwd. Zo kun je het gemakkelijk aan de telefoon bevestigen. Als de draadloze oplader al eraan zit zal het meteen beginnen met opladen. Dit gebeurt vanzelf dus je hoeft het niet aan of uit te zetten. Naast de originele Apple accessoires zijn er ook veel andere producten die MagSafe compatibel zijn.

Apple Airtag

Deze accessoire is heel handig voor de persoon die vaak sleutels of andere spullen kwijtraakt. De iphone 13 modellen beschikken zich over de Precision Finding functies. Met de Airtag van Apple kun je dus verloren items opsporen. Het is een soort locatietracker die samenwerkt met je iphone 13. Deze Airtag tracker heeft al een ingebouwde app op de telefoon.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>