juli 6

3 dingen waar vrouwen op letten bij mannen

0  reacties

Iedere vrouw kent het wel, die kriebel in je onderbuik, het lachen, het blozen. Je aangetrokken voelen tot iemand is iets wat we allemaal wel een keer meemaken in ons leven, maar wat maakt nou dat verschil? Wat maakt dat we ons aangetrokken voelen tot specifiek die persoon of personen? Is het echt puur eigen gevoel of zijn er algemene aantrekkingspunten die we kunnen definiƫren? Dit zijn de vragen die we gaan beantwoorden, met speciale dank aan Tandarts Breda. Hieronder staan drie kenmerken waar vrouwen op letten bij mannen.

Kenmerk 1: stijl

Als je op iemand afloopt, is het eerste wat je opmerkt hoe diegene er uit ziet. Je oog valt op de kleren die worden gedragen, het uiterlijk en de algemene uitstraling. Dit zijn belangrijke dingen waar je op het eerste oog iemand op inschat. Heeft iemand een verzorgde uitstraling, en hoe zit het met de kledingstijl? Op ieder potje pas een deksel, maar soort zoekt ook soort, uitstraling is iets dat daarbij meespeelt. Aan de stijl van iemand kan je snel aflezen of dit een match is voor jou, maar pas op dat je niet mensen afkeurt voordat je ze hebt leren kennen.

Kenmerk 2: een gezond gebit

Wanneer je de eerste indrukken hebt gehad, ga je al snel meer letten op details. Een van die details is een gezond gebit. Een gezond gebit laat zien dat een man zorgvuldig om kan gaan met zichzelf en ook voor zichzelf kan zorgen. Ook is een gezond gebit een teken van algemene gezondheid en maakt een gezond gebit een mooie lach af. En wees nou eerlijk, wie smelt er niet weg bij een mooie lach? Wanneer je een gezond gebit hebt, geeft dit ook meer zelfvertrouwen.

Kenmerk 3: lichaamstaal

Een ander kenmerk waar vrouwen op letten bij mannen, naast hun stijl en de staat van hun gebit, is hun lichaamshouding. Dit zegt ongelooflijk veel over iemand, niet alleen mannen. Onzekerheid is snel te zien aan een wat ingekrompen houding of terugtrekkende lichaamsbeweging, maar iemand die zeker in zijn schoenen staat, neemt snel een meer open houding aan. Wanneer je op zoek bent naar een spontaan en open persoon, let dat vooral op de manier waarop ze zichzelf presenteren naar anderen: raken ze mensen veel aan of juist niet, nemen ze een open houding aan? Net als bij het kenmerk stijl is hier ook sprake van persoonlijke voorkeur, niets is in principe fout.


Tags


You may also like

De Beste Elektrische BBQ van 2021

De Beste Elektrische BBQ van 2021
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>