3 manieren om t-shirts te dragen voor mannen


Naast de broek en wat je hopelijk daaronder aan hebt, is het t-shirt het meest gedragen kledingstuk onder mannen. De meeste mannen hebben gelukkig wat verschillende kleurtjes in de kast en iets minder mannen heb ook nog verschillende types hals, zoals een v-hals, O-hals en turtleneck. De doorsnee man houdt zijn kledingstijl graag lekker makkelijk en roeit met de riemen die hij in zijn kast heeft hangen.

Toch is het niet slecht om een beetje creatief te zijn en soms iets nieuws uit te proberen. In dit stuk geven wij jou drie mogelijkheden om een heren t-shirt te dragen. Daarbij geven wij jou wat tips om de outfit leuk en uniek te maken.

Een los t-shirt

Dit is een populaire manier van het dragen van een t-shirt vooral in de zomer en in het voorjaar. Je draagt het t-shirt zonder iets erover en op een lange of korte broek. Wij raden je aan om het shirt buiten je broek te dragen en een v- of o-hals te gebruiken. Wanneer het echt lekker weer is, heb je met de v-hals zeker een goede look. Om de outfit af te maken style je de korte broek met een tof paar heren sneakers.

Bij de meeste outfits waarin je aan de bovenkant alleen een shirt draagt, staat het shirt ook meteen centraal. Het is daarom leuk om iets van tekst of een leuk kleurtje te dragen. Maak het vooral niet te gek, soms geldt: ‘less is more’. Soms een effen shirt dragen is ook heel erg leuk. Wanneer jij een bijzondere en vooral drukke broek draagt (vaak bij korte broeken) zorg dan dat je shirt geen gekke kleuren of patronen heeft.

Een shirt met sweater

Als het wat kouder is, of op een koele zomeravond, dan kan je heerlijk een trui of sweater over je shirt dragen. In dit geval valt het shirt niet zo erg meer op en maakt het dus niet heel veel uit wat je draagt. Ook voor de heren sweaters geldt dat een v- of O-hals aan te raden is. Het is wel belangrijk dat de kleuren niet te veel van elkaar afsteken, wanneer je shirt toch nog een beetje te zien is. Een wit of zwart shirt zit altijd goed onder de trui.

Wanneer je een trui over je shirt draagt, is het wel fijn als het shirt niet te dik is. Sommige shirts hebben een dikkere stof en dit kan leiden tot een wel heel warme situatie en dus veel zweet, dat willen we natuurlijk niet!

Een shirt met vest

Tot slot kan je in elk seizoen wel een vest over je shirt aan doen. In de zomer is dit een licht vest en in de winter een dikker vest. In dit geval is het shirt meestal wel meer te zien, dus let goed op de kleurencombinatie. Overigens is het hier wel leuk om een turtleneck shirt aan te doen, want dat staat in de winter goed onder een vest. Ook hier is het belangrijk om niet een te dik shirt of vest met elkaar te combineren doordat het anders al snel te warm kan worden.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>