juli 15

3 Merken die niet mogen ontbreken in je kledingkast

0  reacties

Kledingmerken zijn heel gewoon in de huidige samenleving, er zijn veel zeer geliefde kledingstukken. En dat is niet voor niets, sommige merken staan bekend om hun geweldige kwaliteit en geweldige ontwerpen. Verwacht wordt dat de kledingindustrie in het komende jaar een waarde van 30 miljard dollar zal vertegenwoordigen. Dat is een hoop geld! Sommige bedrijven maken meer winst dan andere, en sommige hebben het moeilijk. Als je nog steeds niet zeker weet waar je moet beginnen, lees dan verder. Dit zijn 3 merken die je zeker weten moet bekijken op Supersales, omdat ze een effect zullen hebben op je smaak en stijl.

Het luxe merk

Gucci is opgericht in 1921 en is vandaag de dag nog steeds een sterk merk. Gucci brengt al kleding, tassen, schoenen, horloges, zonnebrillen en meer uit sinds hun eerste opening. Gucci is de op één na grootste mode ontwerper in de wereld en is het meest populair in de Verenigde Staten. Ook al staat Gucci bekend om het maken van de meest stijlvolle kleding en accessoires die er zijn, het is ook van goede kwaliteit, dat is voor veel mensen belangrijk.

Het sportieve merk

Nike is een beroemd bedrijf dat altijd kwaliteitskleding en sneakers heeft geproduceerd. Van hun klassieke ‘Air Force 1’, tot hun innovatieve air-zolen. Nike is net zo bekend om zijn sportkleding als om zijn schoenen. Het lijkt wel of er een Nike model is voor iedereen die er een nodig heeft. Nike is ook beroemd om hun rijke kleurgebruik, die altijd ontzettend populair zijn bij alle sneaker fans.

Casual

Ralph Lauren, opgericht in 1967, heeft kleding en accessoires ontworpen die niet meer weg te denken zijn uit de garderobe van veel mensen. Ralph Lauren is een van de populairste Amerikaanse ontwerpers. Zijn kleding werd oorspronkelijk beïnvloed door zijn vrienden en geliefden. Een van zijn vrienden was een kleermaker die beroemd is om zijn werk, hij vernoemde zijn lijn naar hem en de enige manier om de naam voort te zetten was om de bedrijfsnaam te veranderen in zijn initialen – RL. Nu zijn er 3 zeer vergelijkbare Ralph Lauren kledinglijnen, Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, en Polo Black. Polo Black is vooral populair onder millennials en is vooral bekend om hun polo shirts.

Kleding past goed in je kast en het ziet er heel goed uit, dat is geweldig! Maar omdat iets er goed uitziet, wil dat nog niet zeggen dat het jou ook altijd goed zal staan. Je denkt misschien dat je spijkerbroek er geweldig uitziet in je kast, maar hij zal waarschijnlijk niet zo geweldig op je lichaam staan. Soms is kleding bedoeld om je stijl te accentueren, met deze aanbevelingen kan het niet fout gaan!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>