Heb je binnenkort een feest of een festival op de planning staan? Hoogste tijd om alvast na te denken over je outfit. Of wil je graag dagelijks op je werk er netjes bij lopen? Dan zou je dagelijks goed over je outfit na moeten denken.

Een complete outfit bestaat uit fraaie kleding, leuke accessoires en de juiste schoenen. Wat de juiste schoenen zijn, hangt volledig van je outfit af. Met onderstaande tips style je je sneakers in ieder geval perfect bij je outfit.

En o ja; het is tegenwoordig prima om je sneakers ook naar werk te dragen. Kies voor nette sneakers die perfect bij je zakelijke outfit passen.

Tip 1: kijk goed naar de kleuren van je outfit

Ten eerste zou je goed naar de kleuren van je outfit moeten kijken. Ben je bijvoorbeeld van plan om je morgen een rode trui te dragen? Dan kun je het beste je paarse sneakers even in de kast laten staan. Bij een rode trui kun je wel voor bijvoorbeeld Mason Garments sneakers voor heren in het wit of zwart kiezen.

Sowieso doen de kleuren wit en zwart het goed. Mocht je voor de ‘veilige optie’ willen gaan, zou je absoluut sneakers in deze kleuren in je schoenenkast moeten hebben staan.

Tip 2: ga voor een bepaalde look

Ten tweede moet je goed over de gewenste look nadenken. Wil je bijvoorbeeld een casual look creëren? Dan kun je het beste een casual outfit combineren met casual sneakers.

Wil je een business look creëren? Dan kun je voor nette sneakers kiezen, maar ook voor nette veterschoenen. Mocht je bijvoorbeeld een meeting op het terras hebben, kun je ook voor fraaie heren instappers kiezen.

Belangrijk is in ieder geval dat je voor een bepaalde look kiest. Als je de look eenmaal bepaald hebt, stem je hier zowel je kleding als je schoenen op af.

Tip 3: stem je sneakers af op je accessoires

Als man zijnde is het heel normaal om accessoires te dragen. Je kunt hierbij denken aan een gave riem, aan een mooi horloge en aan oorbellen. Belangrijk is in ieder geval dat je je sneakers op je accessoires afstemt. Bij oorbellen gaat dit lastig, maar bij je riem en horloge is dit prima te doen.

Heb je bijvoorbeeld een zwarte riem en een zwart horloge? Dan kun je prima voor zwarte sneakers kiezen. Kies vervolgens voor een jeans en een gekleurde trui of overhemd; op deze manier creëer je een contrastrijk en fraai design.

Vind je het de hoogste tijd om nieuwe sneakers te kopen? Check dan eens de Mason Garments. Hier vindt je de meest gave sneakers voor het hele jaar door. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>