4 leuke gokkasten die je kent van televisie


  • Home
  • /
  • Gaming
  • /
  • 4 leuke gokkasten die je kent van televisie

Bijna iedereen waagt weleens een gokje en ook bijna iedereen kijkt weleens een film. Dit zijn twee voorbeelden van activiteiten waar mensen al tientallen jaren hun vermaak bij vinden. Vroeger rustte er op gokken nog enigszins een taboe, maar dat is gelukkig al lang niet meer. Gokken hoeft niet meer stiekem te gebeuren, je kunt zelfs gewoon thuis online gokken.

Ook wat betreft films kijken, hebben we vandaag de dag zoveel keus. We zijn niet meer alleen afhankelijk van de bioscoop of de omroep op televisie. Tegenwoordig kunnen we kiezen uit de meest uiteenlopende films en zelf bepalen waar en wanneer we die willen zien.

De echte klassiekers zien we niet alleen terug op het scherm, maar ook bij het gokken. Er zijn namelijk gokspellen die gebaseerd zijn op een thema van een film. Juist die herkenning van de film, maakt het gokken extra leuk.


Ghostbusters

Ghostbusters, wie kent hem niet? De grappige sciencefictionfilm uit 1984 geregisseerd door Ivan Reitman is een echte klassieker. Het Ghostbusters gokspel van IGT is net zo spannend als de film. Met dertig winlijnen en vijftig credits per spin houdt de gokkast je aandacht net zo vast als de film.

Daarbij komen alle bekende personages uit de film wel een keer voorbij, ook de drie professoren die de geesten willen verwijderen. Slimer speelt een hoofdrol bij het gokspel en de Marshmallow Man zorgt voor het vermenigvuldigen en de wildsymbolen.

Het voelt alsof je weer opnieuw in de wondere wereld van de Ghostbusters zit.

Green Lantern

Het Green Lantern gokspel van Playtech is gebaseerd op de superheld van DC Comics. Het gaat hier om een mooi vormgegeven slot van vijf reels. Het lijkt wel alsof je in een stripboek bent beland als je op deze gokkast speelt. Natuurlijk komen ook alle Green Lantern symbolen voorbij.

green lantern

Green Lantern is een echt superheld en de verhaallijn met de buitenaardse schepsels zorgen voor een uniek geheel. De verschillende planeten en de bijzondere krachten zijn een lust voor iedere science fiction liefhebber. En met dit fraai ontworpen gokspel, komen alle bijzondere gebeurtenissen nog eens aan je voorbij.

Veel van de bekende kasten zijn hier te spelen zonder dat je een registratie nodig hebt.

Grease

De geweldige filmmusical Grease uit 1978 is bekend bij alle leeftijden. Ook al heb je de film nooit gezien, de muziek uit de film klinkt je zeker bekend in de oren. De muziek is ook te horen tijdens het spel wat zich afspeelt in de Frosty Palace diner.

Ook de personages uit Grease komen voorbij, zoals Danny Zuko, Betty Rizzo, Sandy Olsson en Kenickie Murdoch. Een superieur gokspel met speelkaarten, maar ook met de bekende milkshakes en klassieke auto’s.

Playtech heeft met dit spel echt de klassieker doen herleven. De 5 rollen en 20 winlijnen brengen je weer helemaal in de wereld van Sandy en Danny.

A Nightmare on Elmstreet

Deze klassieker uit 1984 werd geproduceerd met een budget van 1,8 miljoen dollar. Ook aan de uitvoering van het gokspel is veel aandacht besteed, waardoor je daadwerkelijk het gevoel krijgt dat je midden tussen de angstaanjagende belevenissen van Freddy Krueger zit.

Fragmenten uit de film komen voorbij en de jackpot is vernoemd naar Freddy Krueger. Je kunt de winlijn en de inzet aanpassen en het spel heeft ook een autospin zodat je op je gemak kunt griezelen. De free spins en de bonusgame maken het extra spannend.

Ben je gek op gokkasten en casino spellen? Dan ben je waarschijnlijk ook gek op gadgets.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>