5 Duurste sneakers 2020

Schoenen, patta’s, sneakers, etc. Wij zijn er gek op. Een man kan nooit genoeg sneakers hebben. Witte, rode, laag en hoog. Als je een toffe schoen zit dan wil je die gewoon hebben. Vooral de zoektocht naar zeldzame sneakers kan een echte kick geven. In dit artikel sommen we de tofste en duurste sneakers van 2020 op.

1. Nike Air Jordan 4 Michigan

De Nike Michigan verwisselde in 2019 voor gemiddeld 5180 euro van eigenaar. Dat heeft te maken met het feit dat deze schoenen zeer zeldzaam zijn, Ze zijn nooit in de winkel of online verkocht. Ze werden uitgedeeld aan spelers van het Michigan College basketbal team. Hoewel het doorverkopen van de schoenen officieel verboden is voor de jonge talenten is het voor dit geld moeilijk om de verleiding te weerstaan.

sneaker 1

2. Air Jordan 1 Retro Mid Brooklyn Nets City

Een custom made model, gemaakt als ode aan Brooklyn, de stad van Notorious B.I.G. De overwegend zwarte schoen met gekleurd patroon kost je € 2675. Daarmee komt het model op nummer 2 in onze lijst van duurste sneakers 2020.

air jordan retro mid brooklyn

3. Adidas Campus (Chinees Nieuwjaars editie)

Deze op het oog simpele Adidas schoen was onderdeel van de jaarlijkse collectie rondom het Chinese Nieuwjaar. Ondanks het simpele design moet een liefhebber gemiddeld € 1665 betalen om hem aan zijn verzameling toe te voegen.

Adidas Campus Chinese New Year

4. Louis Vuitton Trainer Boot Low wit/groen

De duurste LV sneakers van 2020 komen op plek 4 in de lijst. Het groen witte model is geinspireerd op een typische Amerikaanse basketbalschoen. De prijs? ‘Slechts’ 1500 euro. Helaas is het geen goedkope hobby om een dure sneakerverzameling te houden.

duurste louis vuitton sneaker

5. Tom Sachs x Nikecrafts Mars Yard

De Tom Sachs x Nikecrafts zijn het bewijs dat dure schoenen lang niet altijd mooi zijn, al blijven smaken verschillen natuurlijk. Om deze ‘moonboots’ in je bezit te krijgen betaal je € 1135.

duurste sneakers ter wereld

Dit waren de duurste sneakers van 2020. Kijk ook eens op Footlocker voor de nieuwste collecties!