Net verhuisd naar een nieuwe woning, een verbouwing afgerond of gewoon toe aan wat nieuws in huis? Met het veranderen van wat woonartikelen in huis kun je al een groot verschil maken in je interieur! Wat zijn de 5 must-have woonartikelen voor in je woonkamer? We gaan het je vertellen! 

Een fijne zithoek 

Om een woonkamer fijn en uitnodigend te maken, is het hebben van een fijne en comfortabele zithoek echt een must have. Het is de plek waar iedereen samen komt. Wat je voor een fijne zithoek nodig hebt? Als eerste een comfortabele bank natuurlijk! Daarnaast is een mooie salontafel ook een must. Stem het qua kleuren mooi op elkaar af en je creëert zo een mooie hoek.

Ga voor groen! 

Iets wat al heel snel een woonkamer fijn en huiselijk maakt zijn planten. Naast dat het mooi staat, is het ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit in je huis. Dit is dan ook zeker waarom het een must have in je interieur is. Je kunt met planten namelijk veel kanten op. 

Planten zijn er in veel verschillende maten. Heb je een saaie hoek in je woonkamer, dan kun je deze fijn en snel opvullen met een mooie grote plant. Je kunt ook kiezen voor wat kleine plantjes bij elkaar of denk ook eens aan het ophangen van een mooie hangplant. Door de potten van de planten aan te passen aan de kleuren van je interieur, is het zo een mooi geheel.

Spiegels 

Het ophangen van spiegels in je interieur zal naast handig ook nog eens heel mooi staan. Ze zijn te vinden in alle vormen en maten. Je kunt er een mooi statement mee maken, maar ook een kleinere ruimte een stuk groter laten lijken. Bij DTP home kun je mooie spiegels vinden die mooi zullen passen bij de rest van je meubels. Zo wordt het een mooi geheel in je woonkamer. 

Verschillende opbergmogelijkheden 

Overal in huis heb je kasten en opbergmogelijkheden nodig, dus ook in de woonkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie boekenkast. In deze boekenkast kun je naast boeken ook mooie accessoires stijlen. Zo is het naast praktisch ook meteen een mooi interieur item geworden. De accessoires kun je dan ook makkelijker veranderen wanneer je toe bent aan wat anders in huis. 

Een mooi tapijt 

Met een mooi tapijt kun je nooit fout zitten. Een tapijt geeft direct kleur en warmte aan je huis. Ook is het vaak lekker zacht en kun je ook makkelijker een hoek afbakenen. Zo kun je een zithoek nog knusser maken en zul je hier nog fijner kunnen zitten. Kies dan ook voor een mooi tapijt wat aansluit bij de rest van je interieur. Zo maak je er een mooi geheel van.

Conclusie

Met deze 5 must-have artikelen heb je binnen no-time je woonkamer getransformeerd. Bij DTP home kun je terecht voor handgemaakte meubels met stijlvolle vormen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Ben je op zoek naar een eettafel, een salontafel of dressoir? Bij DTP Home slaag je hier zeker voor!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>