5 stoere dingen die je als man gedaan moet hebben

Van mannen wordt vaak gezegd dat deze ‘stoer en mannelijk’ moeten zijn. Tuurlijk is dit lang niet altijd het geval. Anno 2020 hoeft een man niet per se stoer te zijn, maar mocht je toch je testosteron even goed aan het werk zetten dan zijn er genoeg opties. In dit artikel vertellen we je precies welke 5 stoere dingen de moeite waard zijn om op je bucketlist te zetten!


Sportwagen besturen

Je wil minimaal een keer in je leven in een snelle, flitsende sportwagen of op een krachtige motor hebben gezeten. Huur een snelle auto voor een dag of koop er een als je er zelf het geld voor hebt. Het ultieme snelheidsgevoel is bijna niet te evenaren.

Bodybuilding

Een mooi lichaam straalt kracht en mannelijkheid uit. Het is niet voor niets dat een toenemend aantal mannen regelmatig naar de sportschool gaat om spierbundels te kweken. Steeds meer mannen doen aan bodybuilding. Het resultaat is een lichaam dat als een magneet is voor mensen die op echte mannen vallen.

Het is wel belangrijk om te beseffen dat bodybuilden niet voor iedereen draait om zo groot en zo gespierd mogelijk te worden. Niet iedereen vind dat mooi. Het voordeel van bodybuilding is echter dat je niet alleen je lichaam traint maar ook je geest.

fitness en bodybuilding

Wereldreis!

Heb je altijd al een wereldreis willen maken? Door op verre reis te gaan leer je niet alleen heel veel mensen en culturen kennen, je maakt ook nog eens heel erg veel mee. Daarnaast bieden deze avonturen weer de mogelijkheid om toffe verhalen te vertellen over alle continenten hebt bezocht.

Daarnaast leef je tenslotte maar een keer op deze wonderbaarlijke planeet. Als je op vakantie gaat, kies dan elk jaar een ander continent en maak er een wereldreis van. Laat de mensen om je heen zien dat je deze aardbol bereid hebt. Wij hebben tientallen tips voor je potentiële reis.

Parachutespringen

Parachutespringen staat op de bucketlist van menig man, maar lang niet iedereen waagt de sprong. ‘Watjes’ vinden het te eng en stellen het uit en van uitstel komt afstel. Een parachutesprong maak je om twee redenen: de unieke ervaring op het moment en de verhalen achteraf. Met een parachutesprong kun je pronken.

Je kunt vertellen dat je een parachutesprong gemaakt hebt en iedereen zal vragen hoe het was. Zorg dat je een gave video maakt of een paar foto’s schiet om je sprong te laten zien. Wacht dan ook niet met parachutespringen tot je bijna in het bejaardenhuis zit!

Parachutspringen

Bungy jumpen

Bungy jumpen is een geval apart. Dit moet je echt zien zitten en is niet voor iedereen weggelegd. Stoer is het natuurlijk wel want er is nogal wat moed voor nodig. Je waagt de sprong in een afgrond en, als alles goed gaat, bounce je weer netjes omhoog aan het gummi koord. Je raakt de aarde niet.

Bungy jumpen is geen kattenpis, en alleen voor de echte waaghalzen. Geen must, maar wel heel erg stoer.

Meer inspiratie nodig? Neem eens een kijkje bij onze collega’s van MNLK. MNLK deelt dagelijks de meest interessante weetjes en stoere content voor de moderne man!