Soms kan de woning wel een opfrisbeurt gebruiken. Misschien ben je wel aan een nieuwe kapstok toe of wil je graag nieuwe meubels kopen. Met deze vijf leuke decoratieve accessoires, krijgt je woning snel weer een nieuw jasje.

1. Design kapstok

Een kapstok is een praktische aanwinst voor in de hal. Wil je je oude kapstok vervangen? Kies dan voor een opvallende, bijvoorbeeld een moderne of klassieke, kapstok en maak de entree van je woning aantrekkelijker. Tegenwoordig zijn kapstokken echte kunstwerken voor aan de muur en kunnen ze goed doorgaan als eye-catcher!

Denk bijvoorbeeld aan de “Bold Monkey Kapstok”. Deze design kapstok is uniek en beschikt over hypnotiserende cirkels met strakke lijnen. Een ander uniek ontwerp is een kapstok in de vorm van een witte veer met een goudkleurige aanzet. De veer geeft een zachte en dromerige look aan je

hal. De jassen kunnen aan de zes metalen haken van de veer bevestigd worden.

2. Vintage tv meubel

Een vintage tv meubel past goed in het interieur van tegenwoordig. Je kunt er een retro look en feel mee creëren. Ze zijn in uiteenlopende designs verkrijgbaar en hebben een iconisch uiterlijk. Naast een unieke uitstraling, hebben deze meubels voldoende opbergruimte voor dvd’s, tv-kastjes en andere spullen.

Er zijn bijvoorbeeld tv-meubels met bijzondere patronen verkrijgbaar, zoals de “Kare Muskat”. Dit meubelstuk brengt je in de sfeer van het verre oosten en heeft een typische jaren zeventig look.

3. Opvallende lampen

Je interieur kun je met uiteenlopende designlampen opvullen. Een lamp is een in het oog lopend object in je woning. Kies daarom altijd een lamp die bij de rest van je inboedel past. Ga bijvoorbeeld voor een massieve industriële vloerlamp, zoals de “Eris Vloerlamp” van Boo.

Deze merkwaardige lamp bestaat uit een dik zwart frame. Binnen deze ovaalvormige lamp, kunnen drie lichtbronnen geplaatst worden. Naast de staande versie, is er ook een hanglamp van dit model verkrijgbaar. Deze biedt ruimte aan twee lichtbronnen en is horizontaal.

4. Luxe spiegels

Een spiegel is praktisch en mag eigenlijk niet ontbreken. Het voordeel van een spiegel is dat deze extra ruimte creëert. Je woning kan er dubbel zo groot door lijken. Tegenwoordig heb je veel spiegelmodellen. De “Kare Spiegel Ody” is een prachtig kunstobject. De spiegel heeft retrolook en beschikt over prachtige ovaalvormige patronen.

Wil je de zon in huis halen? Kies dan voor een spiegel in de vorm van een zon, zoals de “Kare Sunrise”. Verder is de “Kare Miro” een originele en markante spiegel. De “Kare Miro” past goed bij een minimalistisch interieur. De spiegel bevindt zich in een kader van karige en strakke lijnen. Het is daarom direct een abstract kunstwerk voor aan de muur.

5. Design klokken

Ook de klok is tegenwoordig meer dan een normale klok. De tijd kun je namelijk in een bijzonder kunstobject vastleggen. Ga voor echte design klokken met abstracte lijn werken en goudkleurige randen, cijfers of uurwerken.

We zien veel goud, zwart en hout terugkomen. Neem bijvoorbeeld de “Richmond Wandklok Lyndi”. Deze klok bestaat alleen uit abstracte lijnen met Romeinse cijfers. De klok vormt een bijzonder geheel en is van een gouden tintje voorzien.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>