Abbey Hoes: topper van de week

Deze week in onze rubriek “Topper van de week”; Abbey Hoes. Bekijk haar instagram, haar mooiste foto’s en kom er achter of ze vrijgezel is.

Abbey Hoes is een Nederlandse actrice die sommige van ons zullen kennen van de serie SpangaS. Daarnaast heeft ze meegedaan aan verschillende tv reclames en speelde ze ook mee in meerdere musicals. Abbey Hoes is NIET de dochter van Isa Hoes, ondanks dat ze dezelfde achternaam delen.


Abbey Hoes relatie

Abbey Hoes is op dit moment niet in een relatie en us helemaal single!. Haar relatie met Tobias Kerksloot liep in 2018 op de klippen en sindsdien is Abbey Hoes vrijgezel. Goed nieuws voor alle mannen dus!

Abbey Hoes Esquire

Eerder deed Abbey een heerlijke fotoshoot voor het mannenblad Esquire. Je kan de foto’s terugkijken op de website: Abbey Hoes Esquire. Hieronder zie je ook een foto uit de shoot van haar eigen insta account:

Naast haar shoot voor het mannenblad is ze ook bekend om een ‘seksfilmpje’. We zetten het woord seksfilmpje express tussen haakjes omdat het hier slechts om een scene uit de film Nena ging en Abbey hier slechts 14 jaar was. Toch gaan de beelden al jarenlang rond op de bekende pornosites.

Abbey Hoes naakt?

Naast haar shoot voor Esquire heeft Abbey nog geen stap verder genomen. Degene die Abbey hoes naakt willen zien zullen dus nog even geduld moeten hebben, als het er ooit überhaupt van komt. Hieronder zie je een foto die het meest in de buurt komt van een naakte Abbey Hoes.

View this post on Instagram

JFK

A post shared by ABBEY HOES 🍃 (@abbeyhoes) on

Abbey Hoes Instagram

Hieronder zie je onze favoriete foto van Abbey Hoes. Dit was voor een shoot voor JFK. Meer foto’s zien van de lekkerste toppers? Volg dan het Insta account van Menlife.

View this post on Instagram

JFK

A post shared by ABBEY HOES 🍃 (@abbeyhoes) on