Angela Schijf: topper van de week

Deze week in onze rubriek “Topper van de week”; Angela Schijf. Bekijk haar instagram, haar mooiste foto’s en kom er achter of ze vrijgezel is.

Angela Schijf loopt al een tijdje mee in de Nederlandse Showbizz. De Nederlandse actrice had een rol in Flikken Maastricht en Goede Tijden Slechte Tijden. Ze trok echter pas echt de interesse van veel Nederlandse mannen na haar rol als veredelde callgirl in Meisje van Plezier.


Angela Schijf single?

Over het algemeen zijn het voornamelijk de iets oudere mannen die gek zijn op Angela. Maar ook deze mannen moeten we teleurstellen. Angela schijf is niet vrijgezel. Sterker nog, ze zit in een langdurige relatie en heeft zelfs 3 kinderen. Haar vriend is de Vlaamse acteur Tom Van Landuyt. 

Angela Schijf naakt?

Voor zij die het zich afvragen of Angela Schijf naakt te zien is op het internet? Helaas helaas. Maar als ja Angela halfnaakt wil zien raden we je aan om de serie Meisje van Plezier terug te kijken. Geen echte mannenserie natuurlijk maar de scenes zijn het zeker waard.

Angela Schijf Instagram

Zie hier 2 van de mooiste foto’s van Angela Schijf (volgens onze redactie). Dagelijks de allerlekkerste dames te zien krijgen? Volg dan Menlife op Instagram.

View this post on Instagram

Slaapfeestje #jumpforjoy #wendyvandijk #wendyonline

A post shared by Angela Schijf (@angelaschijfofficial) on

Flikken Maastricht - Seizoen 13

4.5/5

In het dertiende seizoen van Flikken Maastricht komt de verhouding tussen rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen (Angela Schijf) zwaar onder druk te staan. Eva worstelt met een verslaving en dat zorgt voor een groeiend gebrek aan vertrouwen tussen de twee.