Lamborghini Urus: de BIZARRE auto van Enzo Knol

Posted in  Cars, People  on  januari 11, 2024 by  San0 comments
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cars
  • /
  • Lamborghini Urus: de BIZARRE auto van Enzo Knol

Dat Enzo Knol gek is van auto's is inmiddels wel bekend. De bekende Youtuber kwam regelmatig (negatief) in het nieuws omdat er problemen waren met zijn auto en/of rijbewijs.Toch heeft Enzo een wel hele bijzondere Lamborghini Urus op de kop getikt. Benieuwd naar hoe zijn auto er uitziet? Lees dan snel verder!

Dit is de nieuwste auto van Enzo Knol

We gaan later in dit artikel nog in op de rest van Enzo's wagenpark, maar de nieuwste toevoeging aan zijn collectie is de Lamborghini Urus. Met deze auto heeft Enzo Knol een ware Super SUV in huis gehaald. Een Super SUV combineert de kenmerken van een Supercar met die van een SUV. Dit houdt dus in dat de auto zowel stevig EN zeer snel is. 

Andere auto's uit deze categorie zijn de Bentley Bentayga en de Aston Martin DBX.

Dat Enzo Knol een fors bedrag heeft moeten neerleggen voor zijn auto is geen verassing. De auto kost tussen de € 200.000 en € 230.000 euro, afhankelijk van de precieze specs. Hiervoor krijgt ie een hele luxe auto terug met een 4.0 liter V* Twin turbo motor en een automatische versnelling. De auto heeft een maximumsnelheid van 305 km/u en weet in minder dan 4 seconden de 100 kilometer per uur te bereiken.

Enzo's Lamborghini Wrap

Enzo besloot dat zijn Urus nog niet bijzonder genoeg was. Hij geeft zijn auto dan ook regelmatig een nieuw uiterlijk door middel van een wrap. Met een 'car wrap' is het mogelijk om je auto een geheel nieuw uiterlijk te geven door middel van een dunne laag vinylfilm. Blijkbaar verveelt de Youtuber zich snel want de auto heeft al verschillende metamorfoses gehad zoals je kunt zien op de afbeelding hieronder.

lamborghini wrap

Bron: Hartvoorautos.nl

Enzo Knol wagenpark

De Lamborghini Urus is niet de enige auto in zijn wagenpark. We weten niet precies welke auto's hij momenteel nog in zijn bezit heeft maar hij begon met een Volkswagen Tiguan. Best een mooie auto maar wel in een totaal ander segment dan zijn latere auto's. Vrij snel hierna kwam hij namelijk op de proppen met een Porsche Panamera!

Naast de hierboven behandelde Lamborghini Urus is ook de Jeep Trackhawk ook onderdeel geweest van Enzo Knol zijn auto collectie. Wij zijn heel benieuwd wat zijn volgende auto wordt! We hopen dan wel dat deze Youtube ster iets voorzichtiger omgaat met zijn rijbewijs, deze is hij namelijk al meerdere malen kwijt geraakt.

Rijbewijs kwijt

De eerste keer dat het rijbewijs van Knol werd afgepakt was bij de grensovergang van Italië naar Duitsland. Uiteindelijk heeft hij deze na verloop van tijd wel weer teruggekregen. Ook kwam de vlogger negatief in het nieuws toen hij een boete kreeg omdat zijn vriendin Myron Koops te hard had gereden, terwijl hij dronken naast haar zat. Zoals altijd moest Enzo deze staandehouding natuurlijk vastleggen op film en de reacties van kijkers waren niet mals. Kijk mee:

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>