Posted in  Luxury  on  juni 17, 2021 by  San0 comments

De zomer staat weer voor de deur, wat betekent dat veel mensen weer lekker in de zon gaan zitten in hun eigen tuin. Door de wereldwijde pandemie vertrekken er minder mensen deze zomer naar het buitenland, en wordt er daarom nog meer gebruik gemaakt van de eigen tuin dan gebruikelijk. De meeste tuinen zijn vrij standaard en bestaan uit wat planten, struiken, stoeptegels en andere bloemen of gewassen. Door het maken van een fantastische lounge bar in de tuin, is dit dé plek waar je de meeste uurtjes deze zomer gaat doorbrengen. Het is de ideale plek om verkoelende drankjes en cocktails te drinken op een zwoele zomerdag. Heerlijk!

Lounge bar in tuin

Een lounge bar maken in je tuin is nogal een karweitje, maar het is zeker alle tijd en geld waard! Een stijlvolle bartafel inclusief fraaie barstoelen tilt de schoonheid van je tuin naar een hoger niveau. Daarbij zorgt dit ervoor dat jouw tuin een prachtig plaatje wordt en zowaar in een wooncatalogus kan worden geplaatst. Ben je dol op je tuin en heb je in de zomer vaak zin in een lekker verkoelend drankje? Dan is een lounge bar echt iets om jouw tuin mee op te fleuren!

Voordelen van een lounge bar in je tuin

Er zijn diverse voordelen gebonden aan het plaatsen van een lounge bar in je tuin. Enkele hiervan zijn:

  • Een stijlvolle tuin. Dankzij een fraaie lounge bar in de tuin, wordt de tuin ontzettend stijlvol, trendy én past jouw tuin perfect bij de trends van nu. Een lounge bar geeft de tuin een ongelooflijk luxueuze uitstraling en zorgt ervoor dat je niet meer naar een dure beach club hoeft om een luxe gevoel te krijgen. Ook vanaf binnenshuis is het elke keer weer genieten wanneer er een blik op de tuin geworpen wordt. Een lounge bar is simpelweg een echte eye catcher.
  • Een functionele tuin. Het plaatsen van een lounge bar zorgt niet alleen voor meer allure, maar kan ook een echte functie hebben. Zo wordt het inschenken van verkoelende drankjes op zomerdagen een stuk gemakkelijker, heen en weer naar de keuken lopen voor de koelkast is dus helemaal niet meer nodig. Voor het uitnodigen van visite is een tuin met een lounge bar vooral in de lente en zomer de perfecte plek. Nodig daarom vrienden en familie uit voor een gezellige barbecue, borrel of feestje. Met zo een tuin wordt dit gegarandeerd een succes!
  • Comfort. Een loungebar komt altijd met schitterende barkrukken en bartafels, deze zijn niet alleen erg mooi maar bieden ook nog eens super veel comfort. De meeste barkrukken worden gedecoreerd met een gezellig kussentje, waardoor zelfs een kruk comfortabel zit. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat de lounge bar genoeg drankjes kan koel houden, het is ook cruciaal dat de bar gepaard gaat met comfortabele meubels!

Bar in tuin voorbeelden

Er zijn al een aantal lounge bars gemaakt. Hieronder is er naar een aantal voorbeelden gelinkt zodat je inspiratie op kan doen voor het maken van jouw eigen lounge bar.

Compacte houten Loungebar

Deze vrij kleine, maar toch knusse tuinbar is helemaal van hout gemaakt. Dit maakt het een erg duurzame bar, wat fijn is voor het milieu. Daarnaast is de bar ontzettend handig in gebruik, omdat er meerdere plaatsen zijn aan de bar. Zo kan je een gezellig feestje vieren met al je vrienden en de lekkerste drankjes serveren!

Grijze moderne tuinbar

Deze magnifieke tuinbar is ontzettend stijlvol. De tuinbar is groter dan de houten tuinbar van hierboven, maar alsnog is er evenveel ruimte, namelijk voor drie personen. Deze krukken zijn wat moderner dan die van de vorige tuinbar en hebben een leuning, wat nog comfortabeler zit. De bar is daarnaast leuk aangekleed door een leuk bord over Jack Daniels, en glazen flessen met sterke drank erin. Deze decoratie maakt de tuinbar helemaal af!

Zwarte minimalistische tuinbar

Deze aantrekkelijke zwarte tuinbar is een echt plaatje. De decoratieve lichtjes maken het helemaal af! Deze grote tuinbar is geschikt voor een leuk barbecuefeestje, omdat er veel krukken zijn waarop mensen kunnen plaatsnemen. Je kan ook een leuke filmavond houden vanwege de opgehangen televisie. Als het slecht weer is, kan het feestje dus nog steeds doorgaan: er is immers een afdak! Erg gezellig allemaal!

Bar in tuin kosten

Een lounge bar in je tuin plaatsen is natuurlijk niet gratis. Dit zal voor de meeste mensen een flinke aanslag zijn op hun spaarsaldo. Je kan daarom een persoonlijke lening aanvragen om een deel van de lounge bar te bekostigen. Een persoonlijke lening wordt wel vaker aangevraagd bij grote uitgaven, dus het is zeker niet ongebruikelijk om dit te doen. Een andere oplossing is een doorlopend krediet. Dit is een flexibele lening, omdat je van tevoren een bedrag afspreekt waar je onbeperkt geld van kan opnemen. Dit moet je uiteraard wel allemaal terugbetalen.

En, heb je al inspiratie kunnen opdoen voor een fenomenale lounge bar in jouw eigen tuin? Twijfel dan niet en schaf snel alle onderdelen aan om jouw ideale lounge bar in elkaar te zetten, voordat het zomerseizoen is afgelopen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>