Posted in  Travel  on  maart 11, 2021 by  San0 comments

Jouw auto is op zijn mooist als deze net uit de fabriek komt. Nog geen nare geurtjes die in de auto zijn geslopen. Geen vuil op de vloer van al die schoenen die iets achter hebben gelaten. Bekleding die nog mooi, heel en vlekkeloos is. En een kofferbak die er splinternieuw uitziet. Dat wil je allemaal het liefst zo lang mogelijk zo houden. Best een uitdaging, zeker als je jouw auto dagelijks gebruikt. 

Stop niet alles in je kofferbak

Hoe houd je jouw kofferbak nou zo schoon mogelijk. Eenvoudig! Door goed na te denken voordat je spullen in de kofferbak legt. Ga je verhuizen, leg dan een kleed onder de spullen die je gaat vervoeren. Boodschappen aan het doen? Ook dan is een matje niet onverstandig. Gelukkig zijn er speciale kofferbakmatten die jou helpen om  de kofferbak van je auto zo lang mogelijk schoon te houden en te beschermen. 

Leg de mat er standaard in

Om zeker te zijn dat je de kofferbakmat nooit vergeet, kun je deze het beste standaard in je auto laten liggen. Alleen wanneer je de kofferbak gaat schoonmaken of stofzuigen haal je eenvoudig de kofferbakmat eruit. Je ziet meteen dat de mat doet waarvoor die is gemaakt: kofferbakmatten verzamelen het vuil en zorgen ervoor dat dit niet in je kofferbak op de bodem komt. De mat is namelijk makkelijk uit de auto te halen en daarmee makkelijker te reinigen. 

Op maat voor jouw auto

Om zeker te zijn dat jouw auto het beste wordt beschermd tegen vuil in de kofferbak is het verstandig om een mat op maat in je auto te leggen. Iedere kofferbak heeft zijn eigen afmetingen, daarom worden kofferbakmatten op maat gemaakt en geleverd. Je kunt makkelijk de juiste mat vinden door te zoeken op het merk en het model van je auto. Zo weet je zeker dat je de best passende mat gaat vinden. 

Rubber of tapijt

De laatste keuze die je moet maken in je zoektocht naar kofferbakmatten is de keuze of je gaat voor rubber of tapijt. Een mat van rubber helpt beter voorkomen dat spullen in je kofferbak verschuiven tijdens het rijden en is ook nog eens makkelijker schoon te maken. Een mat van tapijt geeft echter een luxere uitstraling. De vraag is dus vooral: wat vind je het belangrijkste en wat vind je zelf mooi? Kun je echt niet kiezen, dan kun je natuurlijk ook altijd afwisselen tussen twee varianten. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>