augustus 11

De Beste iPad van 2021

0  reacties

De ipad is voor vele de best beoordeelde tablet van dit moment. Maar welke ipad is het beste? De ipad’s verschillen onderling enorm in eigenschappen en hebben elk zo hun unieke voor- en nadelen. Het vinden van de beste ipad is dan ook voor iedereen anders.

Om de aankoop van een ipad toch wat eenvoudiger te maken kun je een kijkje nemen bij de best geteste modellen van dit moment. In het onderstaande artikel lees je meer over deze best geteste modellen en lees je daarnaast waar je zoal op moet letten bij de aanschaf van een ipad.

Beste Ipads

Beste getest
1. Apple iPad (2020) - 10.2 inch – 32 GB

Beste prijs / kwaliteit ipad
2. Apple iPad (2020) - 10.2 inch - WiFi - 128GB

Beste iPad pro
3. Apple iPad Air (2020) - 10.9 inch - WiFi - 64GB

Beste mini iPad
4. Apple iPad Pro (2021) - 11 inch - WiFi - 128GB

Beste mini iPad
5. Apple iPad Mini (2019) - 7.9 inch - WiFi - 64GB

In 2010 kwam Appel voor het eerst met de ipad. Sindsdien is er een hoop veranderd en zijn er al vele verschillende soorten en generaties geïntroduceerd. Hierdoor is er voor elke tabel gebruiker de perfecte ipad met de juiste eigenschappen en functies. Om een ipad te kopen die het best bij jou past, is het aan te raden om rekening te houden wat voor jou belangrijk is.

Wanneer je een ipad koopt is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar het formaat van de ipad. Het formaat van een ipad wordt uitgedrukt in ‘inch’. De maten variëren van 7,9 inch (mini) tot de grotere 10,2 inch formaten. De grotere schermen zijn ideaal voor gebruikers die graag video’s kijken, terwijl de kleinere modellen weer ideaal zijn voor mensen die de ipad graag overal mee naar toe willen nemen en graag een zo compact mogelijk exemplaar willen.

Naast het formaat is de opslagcapaciteit een belangrijke overweging in de aanschaf van een ipad. Hoe meer opslagcapaciteit, hoe meer bestanden en apps je op de ipad kunt plaatsen. De opslagcapaciteit verschilt per ipad enorm en varieert gemiddeld tussen de 32 GB en 128 GB.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de batterijduur van de ipad. Hoe langer de batterijduur, hoe minder vaak je de ipad hoeft op te laden en hoe gebruiksvriendelijker het apparaat daardoor wordt.

Ten slotte is het budget een belangrijke overweging in de aanschaf van een ipad. De prijzen van ipad’s variëren sterk en liggen doorgaans tussen de 400 en 800 euro.

Wat is de beste ipad?

Het kopen van een ipad is een lastige overweging. Zo zijn er tal van verschillende uitvoeringen en heeft elk type zijn voor- en nadelen. Om de aanschaf wat eenvoudiger te make, en eenvoudig de beste koop ipad voor jou te vinden, kun je kijken naar de best geteste modellen uit de beste ipad test 2021. De onderstaande ipad’s zijn geselecteerd op basis van gebruiksvriendelijkheid en prestatie. In de ipad test is daarnaast gekeken of de exemplaren beschikken over handige functies en eigenschappen die voor vrijwel elke gebruiker van belang kunnen zijn.

1. Apple iPad (2020) - 10.2 inch – 32 GB

Als beste uit de ipad test 2021 komt de Apple ipad 10.2 inch uit 2020. De iPad 10.2 inch is ook de beste ipad volgens de consumentenbond. De ipad heeft een geheugen van 32 GB en beschikt over een liquid Retina display scherm.

De ipad is te gebruiken in combinatie met een Apple Pencil, en is daardoor ideaal om notities mee te maken. Ook kun je eenvoudig een Smart Keyboard aansluiten om zo prettig te kunnen typen op een toetsenbord van volledig formaat.

Voordelen

 • Super snel met de A12 Bionic chip
 • Liquid Retina display
 • Batterijduur tot 10 uur

Nadelen

 • Geen USB-C oplaadport

2. Apple iPad (2020) - 10.2 inch - WiFi - 128GB

De Apple iPad 2020 10.2 inch met 128 is een zeer geavanceerde ipad met tal van handige eigenschappen en functies. Zo beschikt de ipad over een A12 Bionic-chip, waardoor de ipad gemakkelijk essentiële apps en indrukwekkende games aankan. Je kunt de ipad gebruiken met een Apple Pencil en een Smart Keyboard, voor het eenvoudig aantekeningen maken en typen.

Met een gehuigen van 128 GB kun je op deze Apple ipad 2020 al jouw favoriete apps kwijt en al jouw bestanden opslaan. De ipad is daarnaast snel op te laden met behulp van de Lightning-connector en gaat ongeveer 10 uur achter elkaar mee.

Voordelen

 • Breed stereogeluid
 • Grote capaciteit
 • Veel functies

Nadelen

 • Geen 4G LTE connectiviteit

3. Apple iPad Air (2020) - 10.9 inch - WiFi - 64GB

De Apple iPad Air uit 2020 is een zeer goede ipad met tal van voordelen. Kies bijvoorbeeld voor deze ipad wanneer je graag een ipad wilt om K videos te bewerken, een schitterende presentatie wilt maken of een 3D model wilt ontwerpen. Deze ipad ondersteund dit allemaal perfect.

De ipad Air heeft daarnaast een helder 10,9 inch Liquid Retina-display en een krachtige A14 Bionic-chip met Neural Engine. Ook beschikt de ipad over een touch ID, zodat je altijd veilig kunt inloggen.

Voordelen

 • Goede 12 MP camera
 • Breed stereogeluid
 • Razendsnel met de A14 Bionic chip

Nadelen

 • Geen 4G LTE connectiviteit
 • Iets kleiner beeldscherm

4.Apple iPad Pro (2021) - 11 inch - WiFi - 128GB

Indien je graag een ipad wilt met de aller laastse technologieën, dan is de Apple ipad Pro uit 2021 de beste keus ipad voor jou. Deze ipad beschikt over een zeer helder Retina XDR-display en pro-camera’s. Hierdoor is deze ipad perfect voor gebruikers die graag foto’s maakt en bewerkt.

De ipad beschikt over een grote capaciteit van maar liefst 128 GB en biedt razendsnelle prestaties en graphics. Met een M1 is de ipad op dit moment het snelste, en zeer energiezuinig.

Voordelen

 • Prachtig Retina XDR-display
 • Pro-camera's
 • Zuinige batterij

Nadelen

 • Duurder dan andere modellen

5. Apple iPad Mini (2019) - 7.9 inch - WiFi - 64GB

De Apple ipad mini uit 2019 is een zeer compacte en geavanceerde ipad. Met slechts 7.9 inch berg je de ipad eenvoudig op en neem je het apparaat gemakkelijk overal mee naar toe. De ipad is te gebruiken met een Apple pencil en kan maar liefst 10 uur lang gebruikt worden.

Naast dat de Apple ipad zeer handzaam is, biedt de ipad ook krachtige prestaties. Zo beschikt de ipad over een A12 Bionic-chip, waardoor deze ipad vele malen sneller is dan de voorgaande mini ipad exemplaren.

Voordelen

 • Compact en licht
 • Te gebruiken met Apple pencil
 • 10 uur batterijduur

Nadelen

 • Geen geheugenkaart
 • Minder krachtige camera

Tags


You may also like

De Beste Elektrische BBQ van 2021

De Beste Elektrische BBQ van 2021
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>