• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Gadgets
  • /
  • Wat is de beste Massage Gun? De beste opties van 2022!

Northwall Massage Gun 

Met de Northwall Massage Gun bevorder je het spierherstel na een zware training. Dit apparaat wordt gebruikt door professionele sporters en kinesisten en is dan ook een perfecte aanvulling voor elke atleet, fysiotherapeut of andere fitness en revalidatie gerelateerde professionals.

Ze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden: massage guns. Vooral onder fanatieke sporters is het een echte hit.

Het is dan ook een ontzettend handig massage apparaat. Ook als je niet elke dag in de sportschool staat te zweten is het een fijn ding om in huis te hebben.

Het verlicht elk soort gespannen spieren, of dit nou door training, werk of stress komt. Maar omdat ze zo populair zijn, zijn er ook ontzettend veel verschillende soorten massage guns op de markt.

Hoe weet je nou wat de beste massage gun voor jou is? Je ontdekt het hier!

Wat is een massage gun?

Allereerst is het wel handig als je snapt wat een massage gun nou precies is.

Een massage gun, of massage pistool in het Nederlands, is een klein massage apparaatje.

Door middel van trillingen kun je zo eenvoudig je eigen spieren masseren.

De trillingen zorgen ervoor dat je spieren zich kunnen ontspannen, waardoor de doorbloeding beter zal worden.

Dit is erg handig voor sporters, die snel van hun spierpijn af willen zijn en zo hun spieren sneller laten herstellen.

Maar een massage gun helpt bij elk soort spierpijn of spierspanning. Dus heb jij bijvoorbeeld vaak gespannen schouders van de stress? Ook dan is het apparaatje ideaal.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Massage gun?

Als je besloten hebt om een massage gun aan te schaffen, is het tijd om op zoek te gaan naar de beste massage gun.

Er zijn veel verschillende massage gun merken verkrijgbaar. Er is niet één merk dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Je zult dus echt naar de specificaties moeten kijken.

Batterijduur

Ten eerste is het handig om te kijken naar de batterijduur. Vooral als je het apparaatje ook buitenshuis, bijvoorbeeld in de sportschool, wil kunnen gebruiken is een goede batterij belangrijk. Gebruik je de gun voornamelijk thuis? Dan is de batterijduur iets minder belangrijk.

Geluid

Daarnaast is het goed om op het geluid van de gun te letten. Sommige massage guns maken behoorlijk wat lawaai. Helemaal als je de gun buitenshuis gebruikt zit je daar niet op te wachten. Een stillere massage gun is dan een betere optie.

Design

Niet alleen het geluid, maar ook het uiterlijk is goed om op te letten. Je wil natuurlijk niet met een verschrikkelijk lelijk ding in je handen zitten. Daarnaast heeft het design ook een praktische kant. Een kleinere gun is over het algemeen net iets makkelijker in gebruik.

Standen & accessoires

Ten slotte is het ook goed om naar de verschillende standen en accessoires van het massage pistool te kijken. Sommige guns hebben meerdere massagehoofden en/of kunnen op diverse massage standen ingesteld worden. Bedenk goed waar jij behoefte aan hebt.

Wat is de beste massage gun?

Massage gun merken zeggen dus niet direct iets over een goede massage gun. Beter kun je kritisch kijken naar de eigenschappen van het massage pistool. Bedenk goed wat voor jou prioriteit heeft.

Is voor jou een lange batterijduur het belangrijkste? Of wil je per se veel verschillende massagehoofden hebben? Weeg af wat jij nodig hebt en je vindt de beste massage gun voor jou!

Best Getest  [2022]

Northwall Massage Gun 

Met de Northwall Massage Gun bevorder je het spierherstel na een zware training. Dit apparaat wordt gebruikt door professionele sporters en kinesisten en is dan ook een perfecte aanvulling voor elke atleet, fysiotherapeut of andere fitness en revalidatie gerelateerde professionals.

Beste Budget keuze

Northwall Massage Gun 

De  Sanbo Massage Gun is het nieuwste apparaat op het gebied van klopmassage en vibratiemassage. De massage gun wordt aanbevolen door fysiotherapeuten in heel Nederland voor gerichte spierbehandelingen. Het apparaat behandelt diverse spiergroepen in het lichaam en zorgt voor een goede stimulatie van de bloedsomloop naar de spieren.

Premium model

Hyperice Hypervolt

De Hyperice Hypervolt is de beste premium massage gun. Deze gun maakt je spieren los en verlicht de pijn. Verder is deze massage gun super makkelijk in gebruik.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>