Best geteste Masturbator

Teazers Orale Masturbator

Teazers Orale Masturbator

De Teazers Orale Masturbator beschikt over een neutrale opening welke hem voor iedereen geschikt maakt. Ook heeft hij een gladde binnenstructuur en verwarmd hij voor extra genot. De zes verschillende patronen en drie verschillende snelheden zorgen er tevens voor dat je geniet van heerlijke orgasmes. De masturbator is gemakkelijk oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel.

Wat kunnen we toch blij zijn dat er mensen zijn die nadenken over het vergroten van ons erotische plezier. Want lang niet iedereen bereikt voldoende opwinding met zijn of haar partner, of alleen. Er is ook helemaal niets mis met bijvoorbeeld een Masturbator, als die jouw erotische genot versterkt of langer laat aanhouden. Jij blij of allebei blij, met een goeie Masturbator voor mannen.

Dus gingen wij ook op zoek naar de beste Masturbator. We doen verslag van onze zoektocht naar de beste vibrator voor vrouwen, want ook zij hebben er erotisch voordeel bij. Maar vooral keken we om ons heen, om de beste Masturbator voor mannen te ontdekken.

Voordat we deze bespreken, kijken we eerst naar de functie en het gebruik van een Masturbator. Hopelijk geven we ook voor jou een passend antwoord op de vraag: Welke Masturbator is het beste?

Top 5 Beste Masturbators

Teazers Orale Masturbator

Beste koop masturbators
1. Teazers Orale Masturbator

FPPR. Vagina Masturbator

Beste goedkope masturbator
2. FPPR. Vagina Masturbator

OTOUCH - Ninja 2 Automatische Masturbator

Beste automatische masturbator
3. OTOUCH - Ninja 2 Automatische Masturbator

Fleshlight Girls - Riley Reid Utopia

Beste fleshlight masturbator
4. Fleshlight Girls - Riley Reid Utopia

TENGA - Air Tech Vacuum Cup - Strong

Beste premium masturbator
5. TENGA - Air Tech Vacuum Cup - Strong

Waar moet je op letten bij het kopen van een Masturbator

Een Masturbator heeft één doel: jou meer laten genieten en natuurlijk tot een hoogtepunt laten komen. Heb je een partner en geniet zij van jouw genot, dan is dit dus ook een Masturbator test van de beste vibrator voor vrouwen. De ene Masturbator zuigt alleen, de ander trilt ook. En natuurlijk is het aan jou om te ontdekken wat jij het fijnst vindt.

We bespreken een paar eigenschappen van een Masturbator. Zie het als richtingbepalende info om jouw Masturbator voor mannen te vinden. Tot slot een algemene opmerking: een glijmiddel op waterbasis maakt jouw eigen beste Masturbator 2023 tot een echt topstuk. En een toycleaner garandeert een hygiënische reiniging na afloop van het gedane werk.

Zuigvermogen

Het gaat bij Masturbators dus vooral om het zuigvermogen. Dat hoeft niet per definitie heel groot te zijn. Sommige mannen vinden hard zuigen helemaal niet fijn. Als je daar dus zelf een beetje mee kunt variëren, dan is dat zeker een pre bij het bepalen: welke Masturbator is het beste voor mij?

Luchtstroming

Je denkt nu wellicht luchtstroming? We hebben het toch niet over een vliegtuig? Nee, zeker niet. Maar je wil graag naar een hoogtepunt vliegen. En de een vindt het prettig als hij wat vacuüm wordt gezogen, de ander prefereert dat de lucht vrij spel heeft.

Let daar dus op bij de beschrijving en de reviews. Dat maakt het makkelijk om voor jezelf uit te zoeken wat jouw beste Masturbator voor mannen is.

Binnenstructuur en ruimte

De ene man heeft liefst een zo strak mogelijke opening, de ander heeft juist graag wat binnenruimte. Dit verschilt per vrouw en ook per Masturbator. Kijk daar dus zeker naar. Lees ook zeker de beschrijving over het gebruikte materiaal en de structuur, zeker als je al ervaring hebt met andere Masturbatoren.

Wat is de beste Masturbator?

Het bepalen van de beste Masturbator 2023 is niet makkelijk. Immers: we kunnen eenvoudigweg op onze eigen voorkeuren en eisen afgaan, maar bepaalt dat ook wat gemiddeld genomen de beste Masturbator voor vrouwen of mannen is? Nee, zeker niet. We kijken ook naar wat anderen als belangrijk aangeven.

De beste Masturbator is dan ook een apparaat dat bij de meeste mensen zeer goed in de erotische smaak zal vallen. Natuurlijk mag de prijs ook een rol spelen. Als jij iets minder geld wil uitgeven, dan kan je alsnog bij een zeer bevredigende Masturbator uitkomen. Het gaat erom dat jij voor jouw budget een heerlijke sexhulp in huis krijgt.

1. Teazers Orale Masturbator

Teazers Orale Masturbator
Onze score
4.8/5

Prijs / kwaliteit

Comfort

Materiaal

Als je als man op zoek bent naar een orale sex stimulator, dan moet je zeker even een goede blik werpen op de Teazers Orale Masturbator. Want dit is wat ons betreft de beste Masturbator 2023, een echte winnaar! Wat te denken bijvoorbeeld van een opwarmfunctie, zodat het aanvoelt alsof een echte vrouw zich over jouw behoefte ontfermt en jou oraal bevredigt.

Daarnaast heeft hij maar liefst negen (!) verschillende vibratiestanden. Jij kiest in welke stand jij vandaag zin hebt, zij volgt! Met de USB-kabel laad je hem eenvoudig op en is hij weer klaar voor een volgend gebruik. Een glijmiddel verhoogt absoluut jouw genot en na afloop maak je hem makkelijk schoon met een toycleaner.

Voordelen

 • 9 (!) standen, waarvan 6 patronen en 3 snelheden
 • Vibrerend
 • Met opwarmfunctie
 • Makkelijk oplaadbaar met USB-kabel

Nadelen

 • De binnenkant heeft in het begin een geur, maar met wat zeep verdwijnt die snel

2. FPPR. Vagina Masturbator

FPPR. Vagina Masturbator
Onze score
4.8/5

Prijs / kwaliteit

Comfort

Materiaal

Dan gaan we naar een andere absolute topper in het Masturbator assortiment voor mannen. De FPPR. Vagina Masturbator is een bijna levensechte vagina, waarin je heerlijk je gang kunt gaan. Hoofdpijn kent de Vagina Masturbator niet. De sleeve met daarin die mooie opening is ook nog eens realistisch van kleur. De noppen en ribbels zorgen ervoor dat jouw penis zich heerlijk thuis voelt. Na afloop maak je hem makkelijk schoon.

Voordelen

 • Heerlijk zacht interieur
 • Levensechte vagina
 • Noppen en ribbels voor extra stimulatie
 • Realistische kleur en gevoel
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen

 • Iets minder geschikt voor een dikkere penis, maar glijmiddel doet wonderen
 • Maakt ietwat hinderend geluid door ontsnappende lucht

3. OTOUCH - Ninja 2 Automatische Masturbator

OTOUCH - Ninja 2 Automatische Masturbator
Onze score
4.6/5 

Prijs / kwaliteit

Comfort

Materiaal

Een heel ander maar ook bijzonder ontwerp is de OTOUC – Ninja 2 Automatische Masturbator. Dit is een extra luxe Masturbator met een prachtige vagina opening. Hij beschikt over 7 vibratiepatronen, wat een keus. Daarnaast, en dat is behoorlijk uniek, heeft hij een pompfunctie. Naar behoefte pomp je daarmee de binnenzijde van de vagina sleeve een beetje op waardoor dat strakke gevoel nog wat toeneemt.

Hoeft het voor jou niet zo strak, dan gebruik je de pompfunctie gewoon wat minder of niet. De ribbels maken het allemaal nog wat echter en heerlijker. Hij maakt geen geluid, is waterproof en eenvoudig op te laten. Een USB-kabel is bijgeleverd.

Voordelen

 • Keuze uit maar liefst 7 vibratiepatronen
 • Pompfunctie voor een nog strakker gevoel
 • Stil als een fluisterboot, maar vaart nog fijner
 • Makkelijk op te laden en schoon te maken
 • Waterproof, mag dus mee onder de douche!

Nadelen

 • Flink geprijsd, maar garantie voor veel hoogtepunten

4. TENGA - Air Tech Vacuum Cup - Strong

Fleshlight Girls - Riley Reid Utopia
Onze score
4.4/5 

Prijs / kwaliteit

Comfort

Materiaal

En dan komen we bij de Fleshlight Girls – Riley Reid Utopia. Voor de beginnende masturbeerders is Fleshlight waarschijnlijk een nog onbekend begrip, in de wereld van de ervaren masturbeerders kent Fleshlight echter enorm veel liefhebbers. Fleshligt is echt een begrip. Deze Riley Reid Utopia is gebaseerd op en gemodelleerd naar de bekende pornoster Riley Reid. Als je een bewonderaar van haar bent, dan zit je dus helemaal goed met deze Masturbator.

De sleeve is gemaakt van SuperSkin: siliconen die volkomen veilig zijn voor jouw lichaam. Hij voelt heel zacht en daardoor ook comfortabel. Fijn voordeel: het warmt lekker snel op, als een echte vrouw. De ribbels en noppen laten het nog realistischer voelen.

Je stelt zelf het vacuüm van deze Fleshlight Girls in, om de erotische pret voor jezelf te verhogen. Hij stelt zich zelfs in op de grootte van jouw penis, hoeveel heerlijker wil je ’t nog hebben?

Voordelen

 • Veilig materiaal van siliconen
 • Warmt snel op
 • Ribbels en noppen voor een nog échtere ervaring
 • Vacuüm zelf te regelen
 • Past zich aan aan de grootte van jouw penis

Nadelen

 • Aan de dure kant, maar geeft dan ook vele onvergetelijke ervaringen

5. TENGA – Air Tech Vacuum Cup - Strong

TENGA - Air Tech Vacuum Cup - Strong
Onze score
4.4/5 

Prijs / kwaliteit

Comfort

Materiaal

En tot slot kunnen we in onze Masturbator test niet om de TENGA – Air Tech Vacuum Cup – Strong heen. We leggen je graag uit waarom. Ten eerste heeft hij een hele leuke prijs. En daar krijg je dan ook nog kwaliteit in je orgasmes voor. Het zuigvermogen van deze TENGA Masturbator laat je heerlijk komen. Zijn binnenkant draagt hier absoluut aan bij, de lucht heeft vrij spel en helpt je bij het bereiken van vele orgasmes. Hij heeft ook nog eens ribbels, voor een nog echter gevoel.

Voordelen

 • Heerlijk zuigvermogen
 • De lucht kan er goed uit, wat jouw gevoel verhoogt
 • Ribbels voor extra stimulatie

Nadelen

 • Ietsje minder makkelijk schoon te maken, maar dat neem je voor lief!

Veelgestelde vragen

Wat is een masturbator?

Een masturbator is een stimulerend erotisch apparaat dat ingezet kan worden om orgasmes te bereiken. Het seks speeltje bootst de werking van een vagina of mond na en helpt hierbij het hoogtepunt te bereiken. Masturbators zijn er in allerlei vormen, formaten en prijsklassen.

Voor wie is een masturbator geschikt?

Masturbators zijn geschikt voor mannen. Ze hebben namelijk vaak de vorm en textuur van een vagina of mond en zijn geschikt om de man tot een hoogtepunt te laten komen. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>