Beste openingszinnen tinder

Natuurlijk kan Tinder nogal intimiderend zijn omdat het geen BS-benadering heeft om aan te sluiten en je slechts een fractie van een seconde krijgt om een ​​goede indruk te maken. We weten allemaal dat de aantrekkelijkste Tinder-gebruikers niet alleen van jou horen! Je hebt dus niets anders nodig dan een duidelijke strategie, een goed doordacht profiel en een flirterige openingszin om een afspraak te versieren. Openingszinnen op Tinder zijn cruciaal om te scoren. En scoren op Tinder lijkt niet voor alle mannen weggelegd..

De vraag is, hoe schrijf je een unieke openingszin? Een zin die anders is dan alles wat ze eerder heeft gehoord? Deze gids zonder nonsens geeft je de beste openingszinnen Tinder.


Dus, hoe begin je aan je openingszinnen Tinder?

Denk terug aan het laatste goede gesprek dat je hebt gehad, hetzij via tekst, of persoonlijk. Waarom was het gedenkwaardig? Waarschijnlijk omdat de persoon met wie je sprak je het gevoel gaf dat hij of zij aandacht voor je had. Dus als je succesvol wilt zijn op Tinder, laat het dan allemaal draaien rond haar! Toon interesse in haar interesses en leid het gesprek in een richting waardoor ze zich speciaal voelt. Heb je Tinder trouwens al helemaal uitgespeeld? Bekijk dan de beste gratis Tinder alternatieven.

Soorten openingszinnen Tinder

Er zijn drie verschillende soorten van openingszinnen. Hoewel unieke openingsregels lastig zijn om te bedenken, zullen deze drie verschillende berichtstijlen je helpen met een aantal creatieve ideeën om je eigen beste openingszinnen Tinder te schrijven. Houd er rekening mee dat, ongeacht de toon van je bericht, het voor de ontvanger zowel opvallend als eenvoudig moet zijn om te reageren. De 4 gouden regels van succesvolle Tinder openingszinnen zijn:

 • Wees creatief
 • Investeer niet teveel woorden
 • Wees actief en vol zelfvertrouwen, maar overdrijf niet
 • Stel zo weinig mogelijk vragen, maar maak uitspraken of veronderstellingen

Goede openingszin Tinder

Als je op zoek bent naar een relatie, bekijk dan hieronder onze ideeën voor goede openingszinnen op Tinder. Deze zinnen zullen je aardig op weg helpen en de mogelijke vrouw van je dromen ervan verzekeren dat je echt bent.

 • Dus, speel je ook volleybal? (Vraag naar een activiteit vergelijkbaar met wat ze in haar foto heeft – volleybal zou niet gepast zijn als ze een foto met tennis heeft gepost)
 • Je lijkt interessant, zoals iemand die ik beter wil leren kennen. Vertel eens, wanneer heb je voor het laatst iets avontuurlijks gedaan?
 • Leuke foto van (…). Ik hou van je stijl!
 • Je bent schattig en je gezicht spreekt boekdelen, ik durf te wedden dat je veel lacht
 • Vertel eens, wat vat je beste ontbijt samen?
 • Met zo’n glimlach weet ik zeker dat je alle jongens/ meisjes krijgt
 • Ik ben dol op je profiel. Het lijkt er sterk op dat je weet hoe je plezier moet hebben in het leven. Wat heb je de laatste tijd zoal gedaan (reizen, sporten, uitgaan …)?
 • Wat voor gekke dingen ben je vandaag aan het doen?
 • Wat zie je er goed uit, ik durf te wedden dat je veel mannen/ vrouwen problemen bezorgt (geef een compliment maar neem het dan weer weg, alsof hij of zij de validatie van het compliment moet najagen)
 • Ik neem je mee op weekend. Wat kies je: de bergen, het strand of slapen onder een sterrenhemel?

Geef meteen de pittige saus door!

Wil je meteen recht naar je doel gaan? In dat geval moet je weten dat het twee kanten kan opgaan: de goede en de slechte. Maar als je klaar bent voor een mogelijke afwijzing, bekijk dan hieronder enkele van de meer verleidelijke openingszinnen die je zelfvertrouwen laten zien en de ontvanger enthousiast maken om erachter te komen wie er achter het brutale bericht zit.

 • Ik ben geïntrigeerd – ik wist niet dat er op aarde iemand rondloopt die me in vuur en vlam zet!
 • Ik weet zeker dat je dit vaak te horen krijgt, maar je bent belachelijk aantrekkelijk!
 • Iemand vertelde me dat ik me beter niet met Tinder bezighoudt, omdat alle goede mannen/ vrouwen allang niet meer op Tinder zitten… wat ben ik blij dat ik niet heb geluisterd
 • Sorry dat ik zo direct ben, maar je veegt me van mijn stoel
 • Je doet me denken aan mijn kleine teen; klein, schattig, en ik ga je waarschijnlijk vanavond ook laten kennismaken met de salontafel

Grappige openingszin tinder? Trek de stoute schoenen aan

Zelfs al word je niet betaald om op het podium te staan, een beetje humor is erg belangrijk om de ontvanger warm te maken voor een afspraak. Als de ontvanger merkt dat je sarcastisch en creatief bent, zal ze geprikkeld worden om je te leren kennen. Als je de stijl van onderstaande zinnen volgt, kun je mogelijk negatieve reacties krijgen, wees dus voorbereid!

grappige openingszin tinder
De snelste weg naar een vrouw der hart is humor
 • Nou, die zit… ik hou van de manier waarop je veegt!
 • Oei… radiostilte! Moet ik mijn cape en panty’s grijpen om je te komen redden?
 • Je natuurlijke schoonheid straalt van mijn iPhone. Ik kreeg meteen een kleurtje van je warme, hemelse gloed. Ben zo terug, eerst even aloë vera aanbrengen…
 • Titanic… dat is mijn ijsbreker! Vertel eens, hoe gaat het?
 • Oef! Ik veegde bijna per ongeluk naar links en kreeg een hartaanval! Ik heb ons op het laatste moment gered!

En de winnaar is

De beste openingszinnen Tinder zijn speels, flirterig en leuk. Het laatste wat iemand op zijn scherm wil zien verschijnen, is iets negatiefs, vulgair of agressief. De volgende keer dat je merkt dat je vingers jeuken om contact te maken met iemand die je leuk vindt, neem dan een minuut de tijd om een plan te bedenken, je profiel te controleren en je aandacht op de ontvanger te leggen.

Als je je negatief, moe of onverschillig voelt, sluit dan jouw Tinder af. In plaats daarvan kun je beter je moeder bellen. Je moeder houdt immers onvoorwaardelijk van je en zal altijd naar rechts vegen.

Zelfs met de perfecte openingszin, zul je niet altijd succes hebben. Daarnaast is het ook een kunst om het gesprek gaande te houden (zie: Tinder gesprek tips). Zo zit online dating nu eenmaal in elkaar. Het is en blijft gokken. Om die reden kun je Tinder maar beter niet te serieus nemen. Het belangrijkste is dat je plezier beleeft aan je Tinder-tijd. De moment dat je iemand ontmoet via deze weg is alleen maar mooi meegenomen!