januari 15

4 seksspeeltjes om samen met jouw partner uit te probere

0  reacties

Heb je al jarenlang een relatie met jouw partner? Dan kan het zijn dat jullie inmiddels minder actief zijn op seksueel gebied. Dit komt mogelijk doordat jullie het niet bijzonder spannend meer vinden om seks met elkaar te hebben. Is dit inderdaad het geval? Overweeg dan om seksspeeltjes te gebruiken. Deze speeltjes kunnen ervoor zorgen dat de spanning tussen de lakens terugkeert. Om jou een handje te helpen zetten we hier 4 seksspeeltje op een rijtje om samen met jouw partner uit te proberen.

1.Een vibrator is één van de meest toegankelijke seksspeeltjes.

Menig vrouw heeft dit speeltje tegenwoordig wel in haar nachtkastje liggen. Men denkt vaak dat een vibrator alleen voor individueel gebruik is. Dit speeltje kun je als vrouw inderdaad prima gebruiken om zelf jouw clitoris of vagina te stimuleren. Toch is dit seksspeeltje ook uitermate geschikt om samen met jouw partner te gebruiken. Als vrouw kun je tijdens het voorspel de vibrator aan de man geven. Je geeft hierdoor de controle uit handen en dat zorgt vaak voor een geheel andere ervaring.

2. Vibrerend ei

Vibrators zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Toch denken veel mensen dat dit seksspeeltje ongeveer net zo groot is als een gemiddelde penis. Er zijn inderdaad vibrators van plusminus 15 centimeter, maar ze zijn er ook groter en kleiner. Ben je op zoek naar een kleine vibrator? Dan is een vibrerend ei misschien iets voor jou. Dit speeltje kun je vaginaal inbrengen, maar ook gebruiken om jouw clitoris te stimuleren. De meeste vibrerende eitjes worden bediend met behulp van een afstandsbediening. Om een spannende avond te beleven met jouw partner kun je hem de controle over het eitje geven. Wil je het extra spannend maken? Overweeg dan om dit speeltje in het openbaar te gebruiken.

3. Penisring

Uiteraard zijn er niet alleen maar seksspeeltjes voor vrouwen. Ook de penis van de man kan namelijk gestimuleerd worden met een speeltje. Een penisring is hier een goed voorbeeld van. Dit speeltje staat bij veel mensen ook wel bekend als een cockring. Door deze ring om de penis te doen, geniet je als man nog meer van een erectie. Cockringen zijn er in verschillende maten. Twijfel je over de maat? Koop dan een set. Deze bestaat vaak uit drie ringen, waardoor er altijd een geschikte ring voor jouw penis tussen zit. Je kunt eventueel ook voor een vibrerende cockring kiezen. Deze zorgt niet alleen voor een hardere en langdurige erectie, maar stimuleert ook de clitoris. Dit maakt dat dit speeltje zorgt voor extra genot bij zowel de man als de vrouw.

4. Pussy pump

Veel mensen denken niet direct aan een pussy pump als zij op zoek zijn naar een seksspeeltje. Dit komt vooral doordat dit speeltje niet bijzonder bekend is bij de gemiddelde Nederlander. Toch kan dit speeltje wel voor extra genot tussen de lakens zorgen. Met behulp van een pussy pump laat je jouw vagina namelijk opzwellen. Jouw vagina wordt hierdoor niet alleen groter, maar ook gevoeliger. Seks krijgt hierdoor een nieuwe dimensie.

Het merendeel van deze pompen maakt gebruik van vibraties om de vagina op te laten zwellen. Hierdoor wordt jouw vagina tijdens het zwellen ook gestimuleerd. Je kunt kiezen uit een handmatige en elektrische pussy pump. De elektrische variant heeft verschillende standen en snelheden, waardoor je zelf bepaalt in welke mate jouw vagina opzwelt.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>