augustus 11

De Beste Senioren Telefoon van 2021

0  reacties

Een senioren telefoon is over het algemeen zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over diverse speciale functies voor ouderen, slechthorenden en slechtzienden. Zo heeft een senioren telefoon vaak grotere toetsen en een voorleesfunctie.

Maar wat is de beste senioren telefoon? Gezien er vele soorten senioren telefoons verkrijgbaar zijn, en elk type zo zijn voor- en nadelen heeft, is het vinden van de beste koop senioren telefoon vaak een lastige klus. Neem daarom een kijkje bij de best geteste modellen van dit moment en kies voor een model dat het best bij jouw wensen aansluit.

Top 5 Beste Senioren telefoons

Beste getest
1. Profoon PM-703 3g Senioren mobiele telefoon

Beste prijs / kwaliteit 
2. Denver BAS-18300M - GSM - Senioren telefoon

Beste senioren telefoon met whatsapp
3. Fysic F25 Senioren Telefoon

Beste senioren telefoon met oplaadstation
4. Artfone Mobiele senioren telefoon

Beste senioren gsm met SOS-knop
5. Denver Mobiele Seniorentelefoon

Waar op letten bij het kopen van een Senioren telefoon?

Een senioren telefoon biedt tal van voordelen voor ouderen. Echter is het wel belangrijk dat je het juiste model kiest. Zo zijn er vele verschillende soorten en is wellicht niet elk type toestel geschikt voor jouw specifieke behoeften. Om niet voor verrassingen te komen staan, en de beste senioren telefoon te kiezen, kun je rekening houden met een aantal factoren.

Ten eerste is het belangrijk om je wensen goed in kaart te brengen. Wil je graag een toestel om enkel mee te bellen? Kies dan een exemplaar waar zo min mogelijk functies op zitten. Indien je graag meer uit je toestel wilt halen, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het gebruik van internet, dien je een senioren smartphone te kiezen. Deze modellen beschikken vaak over versimpelde apps en een camera. Ook hebben senioren smartphones vaak een touchscreen. Een touchscreen is voor sommige mensen lastiger te gebruiken dan de traditionele toetsen. Overweeg daarom of een telefoon met touchscreen voor jou de juiste keuze is.

Senioren telefoons beschikken vaak over tal van verschillende functies die voor ouderen van belang kunnen zijn. Bekijk bijvoorbeeld of de telefoon beschikt over een noodknop, waarmee je met één druk op de knop hulp kunt inschakelen, en of de telefoon een voorleesfunctie of extra harde geluiden heeft. Ook zijn er modellen die speciaal ontwikkeld zijn om storingsvrij te kunnen bellen. Dit is met name ideaal voor ouderen met een gehoorapparaat.

Naast de eigenschappen van het toestel, en de aanwezige functies, is het ten slotte belangrijk dat je kijkt naar het design. Bekijk bijvoorbeeld of de toetsen groot genoeg zijn en of het scherm goed leesbaar is.

Wat is de beste senioren telefoon 2021?

Het kopen van een senioren telefoon is vaak een lastige klus. Zo heeft elk model verschillende functies en eigenschappen en heeft elke telefoon zo zijn voor- en nadelen.

Om de zoektocht naar een goede senioren telefoon wat eenvoudiger maken kun je een kijkje nemen bij de lijst aan best geteste senioren telefoon modellen van dit moment. Deze exemplaren zijn allen uitvoerig getest in de senioren telefoon test 2021 en voldoen alle aan de meest belangrijke eigenschappen waaraan een goede kwaliteit senioren telefoon dient te voldoen.

1. Profoon PM-703 3g Senioren mobiele telefoon

De senioren telefoon van Profoon is de beste senioren telefoon volgens de consumentenbond en volgens de senioren telefoon test 2021. De telefoon voldoet aan alle eisen waaraan een goede ouderen telefoon dient te voldoen. Zo beschikt de ouderen telefoon over een helder kleurenscherm, grote toetsen en over een noodfunctie.

Naast dat de telefoon zeer praktisch in gebruik is, hoef je de telefoon niet dagelijks op te laden. De telefoon kan maar liefst 200 uur zonder op te laden in de stand-by stand mee gaan. 

Voordelen

 • Extra harde beltonen
 • Inclusief laadstation
 • Zeer stevig

Nadelen

 • Redelijk klein scherm

2. Denver BAS-18300M - GSM - Senioren telefoon

Indien je op zoek bent naar een goede kwaliteit senioren telefoon, en geen gebruik wilt maken van apps of een camera, is de Deventer BAS-18300M telefoon een zeer geschikte keuze.

De telefoon heeft een zeer lange batterijduur en beschikt over een noodknop aan de achterzijde. Daarnaast beschikt de telefoon over sMS-functie, een alarm, een FM Radio en over een handige zaklamp functie.

Voordelen

 • Lange batterijduur
 • Zeer stevig
 • Handige functies

Nadelen

 • Scherm is aan de kleine kant

3. Fysic F25 Senioren Telefoon

De Fysic F25 Senioren Telefoon is de beste smartphone voor ouderen. Met deze telefoon kun je gebruik maken van diverse apps, zoals WhatsApp, Facebook en YouTube. Ook kun je de telefoon gebruiken om foto’s te maken en om radio of mp3-bestanden te luisteren.

De telefoon is praktisch in gebruik en beschikt daarnaast over alle eigenschappen waaraan een telefoon voor ouderen moet voldoen. Zo is de telefoon geschikt voor gebruik met hoorapparaten, heeft het toestel een verlicht en helder toetsenbord, een SOS-knop en heeft de telefoon een zeer makkelijke bediening.

Voordelen

 • Geschikt voor mobiel netwerk
 • Vele handige functies

Nadelen

 • Relatief duurder dan andere modellen

4. Artfone Mobiele senioren telefoon

De Artfone Mobiele telefoon is een senioren telefoon met oplaadstation. De telefoon is speciaal ontworpen voor ouderen, slechtziende of voor mensen die enkel telefoneren of berichten willen ontvangen en verzenden.

De telefoon is eenvoudig te bedienen en heeft geen ingewikkelde functies. De telefoon beschikt enkel over de meest belangrijke functies van een senioren telefoon, zoals een SOS-knop voor noodgevallen en een handige zaklamp functie.

Voordelen

 • Oplaadstation
 • Helder kleurenscherm
 • Duidelijke toetsen

Nadelen

 • Beperkte functies
 • Redelijk klein scherm

5. Denver Mobiele Seniorentelefoon

De mobiele seniorentelefoon van Denver is een zeer goede telefoon voor ouderen, zonder ingewikkelde instellingen of functies. Je kunt de telefoon gebruiken om te bellen en om gebruik te maken van de SOS-knop.

De telefoon is zeer stevig en heeft zeer grote en overzichtelijke toetsen. Je kunt de telefoon daarnaast gemakkelijk op het laadstation plaatsen en hoeft hierdoor geen kleine steker te gebruiken.

Voordelen

 • Helder en overzichtelijke menu
 • Duidelijke toetsen
 • Handig laadstation

Nadelen

 • Enkel de meest belangrijke functies

Tags


You may also like

De Beste Elektrische BBQ van 2021

De Beste Elektrische BBQ van 2021

De Beste Kamado BBQ van 2021

De Beste Kamado BBQ van 2021
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>