Posted in  Finance  on  februari 22, 2022 by  San0 comments

Crypto, veel mensen zijn er actief in of actief in geweest. Je geld investeren in coins met de hoop dat deze veel gaan stijgen. Er zitten veel achterliggende gedachten achter crypto, zo is het bedrijf wat achter een bepaalde coin staat enorm belangrijk. Crypto wordt soms nog wel is gezien als gokken, vooral door oudere generaties. Maar crypto is juist iets waar je je heel erg in kan verdiepen en waar veel kennis over te halen valt. Crypto is tegenwoordig steeds belangrijker aan het worden, je kunt er steeds meer dingen mee doen in het dagelijkse leven. Ben jij nou benieuwd wat altcoins precies zijn en wat goede voorbeelden zijn van betrouwbare altcoins? Lees dan snel verder in dit blog om daarachter te komen!

Wat zijn altcoins?

Altcoins zijn alle coins behalve de grootste en bekendste coin en dat is de bitcoin. Veel crypto investeerders zijn meer fan van de altcoins aangezien de volatiliteit hoger ligt dan bij de bitcoin. Dit betekent dat er meer beweging zit in de koers van een cryptomunt wat uiteindelijk interessanter is omdat dit kan zorgen voor hogere prijsstijgingen en dus meer winst. Wel is het zo met altcoins dat bitcoin een grote invloed heeft op de prijs. Indien bitcoin erg daalt of stijgt zullen de meeste altcoins wel volgen qua percentages omlaag en omhoog. Als je gaat kijken naar de waarde van bepaalde munten ligt een bitcoin verreweg het hoogst. Altcoins variëren enorm qua prijs, er zijn altcoins van 1 cent maar ook altcoins van honderden of duizenden euro’s. Bitcoin staat daar nog ver boven en daarmee denken beginners vaak dat bitcoin een handige optie is om in te investeren. 

Voorbeelden van altcoins

Wat zijn nou goede voorbeelden van altcoins die betrouwbaar zijn om in te investeren. De grootste altcoin is ethereum en dat is daarmee ook een erg betrouwbare altcoin. Ethereum is na bitcoin de grootste cryptomunt qua waarde. Voorbeelden van andere goede altcoins zijn cardano, solana en de crypto Dent. Alle 3 goede altcoins met een sterke basis en goede personen die achter de munt zitten. Uiteindelijk zijn er op de gehele markt genoeg goede altcoins beschikbaar. Na veel onderzoek te hebben gedaan kan elk persoon een cryptocurrency vinden waar diegene veel vertrouwen in heeft. Ook is het zo dat er genoeg munten op de markt zijn met totaal geen achterliggende gedachte, dit soort munten kun je het best vermijden. Dit zijn munten die puur door hype af en toe enorme stijgingen hebben maar uiteindelijk ook weer net zo hard naar beneden kelderen. Hiermee moet je dus oppassen als je daarin gaat investeren.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>