Björn Borg terug van weggeweest!

Björn Borg is weer helemaal terug aan het komen in 2019. En nee, niet de tennisser die furore maakte door 5 jaar op rij Wimbledon wist te winnen. De voormalig prof is inmiddels al in de 60, en dat is toch echt te oud voor een comeback. De naar hem vernoemde kledinglijn is wel weer helemaal trendy dit jaartal kregen we te horen.

Dat wilden we zelf ook wel eens ondervinden. Via Hemdvoorhem.nl kregen we een surprisebox zodat we zelf een oordeel konden geven.


Over het merk

Direct na zijn succesvolle tennisloopbaan richtte Björn Borg zijn eigen kledinglijn op. Na een aantal jaren verkocht hij het recht om zijn naam te gebruiken aan een Zweeds modebedrijf. Vanaf toen begon de kledinglijn succesvol te worden. Sinds toen is het merk een aantal keer heel populair geweest, om vervolgens weer in populariteit af te nemen. Door zich echter te verbreden op andere artikelen dan trainingspakken en onderbroeken zit het merk weer in de lift.

Boxershorts

De boxershorts zijn nog steeds een van de meest verkochte items. Dat al dit jaartal niet anders worden. Toch is de collectie dit jaar anders. Waar de Björn Borg ondergoed collecties van vorige jaren voornamelijk uit enkele kleuren bestonden, zijn er dit jaar veel meer designs te bekennen. Geen kinderachtige flamingo’s, maar hippe kleurrijke patronen die je doen denken aan de langverwachte zomervakantie.

Bjorn borg ondergoed

Vrijetijdskleding

Tenniskleding en ondergoed is niet meer het enige waar het Zweedse modeconcern zich op richt. De laatste jaren brengt het bedrijf steeds meer vrijetijdskleding op de markt, zoals joggingbroeken. Wij testten een joggingbroek uit. Terwijl wij de broek aan het testen waren vroegen we ons direct af waar je eigenlijk op moet letten. Qua design kan je weinig kanten op met een joggingbroek. En het design zelf is ook niet heel spannend; een lichte kleur grijs zoals je die al vaker hebt gezien.

joggingbroek

Wat belangrijker is in dit geval is het draagcomfort en de pasvorm. Hoewel de meeste mensen vrijetijdskleding vooral dragen om op een luie zondag op de bank te hangen, zijn er genoeg mensen die er graag in willen sporten. En dat kan prima. De pasvorm van de joggingbroek zit als gegoten en het materiaal is zacht maar tegelijkertijd lekker dik. Heel comfortabel dus.

Wil je zelf de broek, of de boxershorts uitproberen? Momenteel zijn een groot aantal artikelen in de aanbieding bij Hemdvoorhem. Grijp dus nu je kans!