juni 30

Waar moet je op letten bij het kopen van een boxershort?

0  reacties

Ondergoed is nou echt zo’n onderdeel van je kledingkast waar je maar weinig aandacht aan besteed. Veelal koop je gewoon het goedkoopste wat er is, en doe je dit ook nog eens zonder het te passen. Maar deze inattentie is eigenlijk maar moeilijk te verklaren. Je ondergoed is namelijk toch het kledingstuk dat het meest direct contact heeft met je lichaam, of nou ja, laten we zeggen met het meest intieme en gevoelige deel van je lichaam. Je mag er dus best wel iets meer tijd en moeite aan besteden. In dit artikel geven we dan ook een paar tips voor het kiezen van de juiste boxer shorts.

Passen?

Goed, waar moet je dan op letten. Nou ten eerste is het belangrijk je boxershorts maat goed te kennen. Weet je je maat dan kun je namelijk gelijk een goede boxer kopen dan comfortabel zit. Niets is namelijk vervelender dan een te grote of te kleine onderbroek. Te groot zorgt er namelijk voor dat je onderbroek snel afzakt of verplaatst wat irritaties kan opleveren. Is je onderbroek te klein dan wordt het lopen bemoeilijkt en kan het zelfs pijnlijk worden. Essentieel dus dat je een onderbroek op maat koopt. Weet je je maat niet, ga dan je onderbroek passen. Dit kan in de winkel, maar vind je dat vervelend kun je bij veel winkels ook online bestellen en gratis retourneren als het niet past. 

Materie en soort

Daarnaast is natuurlijk de materie van je onderbroek erg belangrijk. Vaak zijn goedkope onderbroeken gemaakt van erg goedkope stoffen die snel gaan zweten. Werkelijk niets is vervelender dan zwetende edele delen. Zorg daarom dat je gewoon een onderbroek van een degelijke kwaliteit koopt, zoals een onderbroek van 100% katoen of wood. Ja, dit kost je iets meer, maar je krijgt het gegarandeerd terug in comfort. 

Ten slotte is het belangrijk goed te overwegen wat voor soort onderbroek je prettig vindt om te dragen. Een slip bijvoorbeeld staat erom bekend om strakker te zitten. Als dit je voorkeur heeft kun je beter voor een slip gaan. Een boxershort staat erom bekend juist wat losser te zitten en iets luchtiger te zijn. Zelfs hier heb je ook nog de keuze uit verschillende lengtes. Langere pijpen bieden iets meer warmte en zijn dus bijvoorbeeld voor de winter wel aan te raden, maar wellicht vind je dit niet prettig en zijn kortere pijpen eerder iets voor jou. Zoals je ziet is er dus in ieder geval genoeg te kiezen.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>