juni 8

Wat geef jij de vrouw die jij in je hart gesloten hebt?

0  reacties

Het kan gaan om je vlam, geliefde, zus, dochter, moeder of je beste vriendin. In ieder geval om iemand voor wie jij door het vuur gaat.

Zo iemand verdient het om af en toe in het zonnetje gezet te worden. Is er iets te vieren, bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of andere feestdag? Misschien. En anders kun je ook zelf kiezen waarom die bijzondere persoon een beetje extra waardering kan krijgen. Bijvoorbeeld omdat ze er altijd voor je is.

Maar jij hebt haar. Zij heeft jou. Kortom, wat kan ze dan nog meer willen, vraag je je af?

Even serieus, ook al verzamelt ze iets of heeft ze een specifieke hobby waar ze altijd wel iets voor kan gebruiken, dan nog is het niet per definitie gemakkelijk om een presentje te bedenken. Zeker niet wanneer je niet weet wat ze van een bepaalde verzameling allemaal al heeft. Kom jij er ook niet uit wat jij die oneindige bron van liefde nou moet geven? Dan hebben we hieronder wat tips voor je.

Cosmetica

Nee, dat geef je haar niet omdat ze niet mooi genoeg is: juist om haar schoonheid te accentueren. Althans, dat kan ze zelf doen met de gewenste oogschaduw, lipstick, foundation en andere make-up benodigdheden. Ben je niet zo thuis in deze wereld? Dan kun je altijd een andere vrouw uit jouw omgeving om tips vragen. En anders goed opletten. Misschien kun je wel met een origineel kleurtje op de proppen komen! En sowieso is een geschenk in deze categorie leerzaam. Zo kom je erachter wat jouw geliefde allemaal doet om zich extra mooi voor jou te maken.

Tegoedbon

Klinkt goedkoop, maar ze mag wel zelf weten waar ze die aan uitgeeft. En geef je haar er twee? Dan kan ze er met haar beste vriendin op uitgaan, bijvoorbeeld een bioscoop, theater, concert of restaurant bezoeken. En misschien gaat ze wel liever met jou. Dat is natuurlijk wel iets waarin je haar vrij moet laten, hè? ‘t Is immers haar geschenk, niet het jouwe. Wees dus niet beteuterd wanneer ze iemand anders kiest.

Ontbijt op bed

Zo simpel kan het zijn om wat meer zonneschijn aan haar dag toe te voegen! Zelfs als het regent. Doe even wat moeite en maak haar favoriete gerecht voor in de ochtend klaar. Een heerlijk kopje koffie of thee, een verfrissend glas sap, een zalig gebakken eitje of een knapperig beschuit met verse aardbeien. Misschien wel een combinatie van dit alles!

Goud wat er blinkt

Maak haar echt blij met een aanzoek. En zijn jullie al getrouwd, dan nog mag je haar een schitterende gouden ring voor dames geven.

Let wel, we hebben het hier over je geliefde maar je dochter of je moeder vraag je natuurlijk niet ten huwelijk, hè? Ook zij worden echter dolblij van zoiets moois.

Hopelijk hebben we je geïnspireerd. Veel succes!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>