Wat koop je voor je beste vriend? 4 originele ideeën

Je beste vriend is (alweer) bijna jarig en zoals eigenlijk elk jaar zit jij met je handen in het haar. Wat moet je hem dit jaar nou weer cadeau doen? Na uren zoeken weet je het nog niet. Je wilt hem iets echt leuks en unieks geven, iets dat symbool staat voor jullie vriendschap. Maar welk cadeau straalt dat uit?

Wees niet bang, we hebben de leukste cadeautips hier voor je verzameld. Zo weet je zeker dat je jouw beste vriend het tofste cadeau zult geven.


Eigen tegeltje ontwerpen
Ben je op zoek naar een uniek cadeau waar je vriend nog lang plezier van zal hebben? Dan kan je kiezen voor een eigen tegeltje ontwerpen. Verzin zelf wat goed bij jouw vriend past en laat het op een tegeltje drukken. Kies jij voor die grappig uitspraak die hij vaak doet? Of vereeuwig jij zijn levensmotto?

Waar je ook voor kiest, het is zeker dat een eigen ontworpen tegeltje een prachtig aandenken aan een waardevolle vriendschap is.

Bierkookboek
Drinken jullie ook zo graag een biertje in de kroeg? En staat hij ook graag in de keuken (of vind je dat hij dat wel eens vaker zou mogen doen)? Geef hem dan een bierkookboek.

Zo’n boek laat zien dat bier meer dan alleen een drankje is. Het combineert bier met lekker eten, wat wil je nog meer? En jij hebt meteen een goede reden om weer eens bij hem aan tafel te schuiven.

Een high-beer met vrienden is een gegarandeerd succes!

High beer
Als bier en lekker eten je een goed idee lijkt, overweeg dan ook zeker een high-beer. Wat is er nou een mooier cadeau dan een gezellige tijd met je beste vrienden?

Een tafel vol speciaalbieren en een borrelplank met de lekkerste snacks staan dan voor het feestvarken klaar. Het is niet alleen het perfecte cadeau, maar ook nog eens de ideale manier om zijn verjaardag, en jullie vriendschap, te vieren.

Geen rotzooi thuis, maar wel een onvergetelijke tijd. Een bijzondere ervaring met zijn beste vrienden, iets mooiers kun je hem toch niet geven?!

Grappige sokken
Als je echt niet meer weet wat je voor je beste vriend moet kopen, kun je altijd nog voor de klassieke sokken gaan. Maar aangezien dit een beetje een saai cadeau is, zal je vriend hier vast niet al te enthousiast over worden. Gelukkig kun je zelfs sokken veranderen in een geweldig cadeau.

Er zijn tegenwoordig sokken verkrijgbaar met alle mogelijke opdrukken. Verzin iets waar jullie een inside joke over hebben en ga op zoek naar de perfecte sokken. Zeker weten dat hij het zal waarderen