juli 28

Waarom alle mannen een cockring zouden moeten dragen

0  reacties

Veel mannen denken bij een cockring aan pijn, bondage, of een ongemakkelijk gevoel tijdens de seks. Hartstikke zonde, want een cockring gebruiken tijdens de seks kan zorgen voor meer uithoudingsvermogen en heftigere orgasmes. Wie wil dat nou niet? Belangrijk is echter wel dat je weet hoe een cockring werkt en hoe je hem moet gebruiken.

Hoe werkt een cockring?

Een cockring, ook wel een penisring genoemd, reguleert als het ware de bloedtoevoer naar de zwellichamen in de penis. Als je een erectie hebt dan wordt het bloed in de zwellichamen met elke hartslag ververst. Tijdens de seks is er dus een continue bloedcirculatie in de penis. Met een cockring wordt de bloedafvoer enigszins afgeknepen waardoor er meer bloed in de zwellichamen blijft zitten. Het resultaat is een hardere en dikkere erectie!

Meer uithoudingsvermogen en controle

Veel mannen merken dat ze door het dragen van een cockring meer uithoudingsvermogen hebben tijdens de seks. Daarnaast ervaren ze meer controle over hun orgasme en wordt het makkelijker om orgasmes uit te stellen. Dit is niet alleen handig als je partner langer de tijd nodig heeft om klaar te komen, het zorgt ook nog eens voor intensere orgasmes. Een win-win situatie dus!  

Verschillende soorten cockringen.

Er zijn erg veel verschillende soorten cockringen op de markt. In principe werken ze allemaal hetzelfde, het verschil zit hem grotendeels in het materiaal. Er zijn harde en flexibele cockringen te koop. Wie nog geen ervaring heeft met cockringen kan het beste eerst een flexibele cockring gebruiken. Deze ringen zijn goedkoop, passen bijna altijd en hebben hetzelfde effect als een harde cockring. Bij een harde cockring is het erg belangrijk dat je de goede maat neemt. Bij deze ringen is het dus erg belangrijk dat je je zaakje van tevoren goed opmeet. Niemand zit immers te wachten op een afgeknelde penis tijdens de seks! Waar je de cockring plaatst is afhankelijk van je eigen voorkeur. Meestal wordt de cockring zo dicht mogelijk op het lichaam gedragen. Heb je de smaak te pakken gekregen? Dan kan je beginnen met experimenteren. Het is zelfs mogelijk om meerdere cockringen tegelijk te dragen!


Tags


You may also like

De Beste Elektrische BBQ van 2021

De Beste Elektrische BBQ van 2021
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>