CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR & WARZONE SEIZOEN 1 RELEASE VERZET


  • Home
  • /
  • Gaming
  • /
  • CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR & WARZONE SEIZOEN 1 RELEASE VERZET

Een nieuwe Black Ops Cold War Double XP, een Double Weapon XP Weekend én gratis bundels komen er aan! Dat betekent maar een ding: een enorme uitbreiding van gratis content! Black Ops Cold War en Warzone smelten samen en Seizoen 1 wordt nu op 16 december gelanceerd.


De releasedatum van seizoen 1 voor de nieuwe Black Ops Cold War en de gratis te spelen Warzone is verplaatst van 10 december naar 16 december. Dit seizoen wordt de grootste drop van gratis content in de geschiedenis van Black Ops! Een enorme uitbreiding van gratis content, inclusief de uitgebreide integratie van Operators, Weapons, Player-Progression en Battle Pass-rewards in Black Ops Cold War én Warzone.

Wat krijg ik in Warzone?

Battle Royale gaat verder dan Verdansk, dus bereid je maar voor op een splinternieuwe Warzone-map en modus bij deze lancering. Het wapen-arsenaal van Warzone wordt nog groter met meer dan 30 Black Ops Cold War-basiswapens en Blueprint-varianten. Zorg er ook voor dat je klaar bent om je medegevangenen het leven nóg zuurder te maken in een geheel nieuwe Gulag-ervaring. 

Wat krijg ik in Black Ops: Cold War?

Er zit oneindig veel gratis content aan te komen voor Black Ops Cold War, inclusief nieuwe multiplayer-maps, nieuwe en favoriete 6v6-modus en afspeellijsten, de terugkeer van de 2v2 Gunfight met vier nieuwe maps en een gigantische nieuwe Fireteam-map.

Trek ten strijde in een uitgestrekt luxe complex, middenin de Hollywood Hills van Los Angeles. Jawel, de legendarische Call of Duty: Black Ops II 6v6-map, bekend als Raid, is klaar om te spelen in Black Ops Cold War bij de lancering van dit seizoen. Zit je al klaar?

Maak ook maar plaats op je Gunsmith-tafel voor weer een hoop gratis wapens en de nieuwe Zombies-modus, Season Challenges en de volledige ‘cross-title’ lancering van het Seasonal Prestige-systeem, met tot wel 1000 seizoenslevels!

Dit is werkelijk een ongekende hoeveelheid gratis content en de teams bereiden zich momenteel dan ook terecht voor op de grootste lanceringsweek van seizoen 1 OOIT! Neem dus nog een paar dagen de tijd om te doen wat je moet doen, want vanaf woensdag 16 december ben jij niet meer weg te slaan uit de Warzone!

En laat het nu net zo zijn dat Startselect vanaf woensdag 16 december 5% korting geeft op alle Call of Duty points! Dus zeg al je afspraken af, zorg ervoor dat je genoeg COD points op je account hebt staan en neem al deze gloednieuwe content eens goed in je op. Daar ben je vast nog wel even zoet mee! 

Pak je Call of Duty points vanaf woensdag 16 december met 5% korting bij Startselect!

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>