De 6 Beste Dating Apps voor Mannen in 2019 (Beter dan Tinder)

Of je Tinder nu leuk vindt of het juist verafschuwt, het valt gewoon niet te ontkennen dat het online dating voor altijd heeft veranderd. Als gevolg hiervan is er nu een hele reeks nieuwe apps ontwikkeld om je te helpen verliefd te worden en je nieuwe liefde te gaan vinden.

Of je het nu gebruikt om iemand met dezelfde interesses te vinden, om vreemd te gaan of omdat je iemand met wie je gemeenschappelijke vrienden deelt wilt vinden, in dit artikel nemen we de grootste alternatieven voor Tinder met je door en bekijken we ze zorgvuldig om erachter te komen of ze anders zijn en wat hen dan onderscheidt. 

1. Double

Double

Waarom Double? Spreek af met een single vriend en match met andere paren in de app zodat jullie allemaal op groepsdate kunnen gaan en kunnen uitvinden wie je leuk vindt. De USP van Double biedt een veiligere manier om mensen offline te ontmoeten en dat betekent ook dat je meer mensen zult ontmoeten om te kunnen bekijken bij wie het klikt.

Voordeel: je hebt niet het onhandige gedoe van een één-op-één-date en het geeft je twee maal zoveel mensen waarin je mogelijk geïnteresseerd bent en uit kunt kiezen.

Nadeel: voegt het zeer onhandige potentieel toe om alles met een groep te moeten delen.

Beoordeling: als je niet al te hoge verwachtingen aan het daten stelt, zou Double terwijl je op zoek bent naar de ware je sociale leven zeker kunnen verbeteren.

2.Happn

Waarom Happn? Maak contact met mensen die je onderweg tegenkomt.

Voordeel: Zodra je jezelf over het idee hebt heen gezet dat je gezien wordt als een stalker, komt Happn je tegemoet door vrouwen te tonen, die een uur geleden langs je voordeur liepen. Het matchen met gebruikers binnen een straal van 250 meter is eigenlijk best wel handig. De kans is dan namelijk groot dat je in hetzelfde gebied woont of werkt, dus het regelen van een date wordt dan een stuk eenvoudiger.

Nadeel: Als de date tegenvalt, zijn er geen garanties dat als je een paar dagen later een boodschap gaat doen je haar weer tegenkomt. En als je er te veel tijd aan besteedt begin je elke keer dat je in je plaatselijke café zit paranoïde te worden als je ‘iemand hebt geliked op Happn’.

Beoordeling: een van de meest effectieve – en handige – dating-apps die er zijn.

3.Hinge

Hinge Dating APp

Waarom Hinge? Match met de vrienden van je vriend (op Facebook).

Voordeel: Als je actief op Hinge gaat daten, moet je privacy echt geen probleem zijn voor je. Jouw vrienden zullen er namelijk zeker snel achter komen. Dit betekent wel meteen dat je een handig gemeenschappelijk persoon hebt om over te discussiëren/bekritiseren als je afspreekt voor een drankje.

Nadeel:het is allemaal wel erg binnen dezelfde kring en wat als ze dingen over jou zegt tegen een vriend? Het zou het uitgaan met je vrienden in de toekomt een beetje vreemd kunnen maken.

Beoordeling: met deze app kun je de tussenpersoon elimineren. Als je niet verlegen bent, kan Hinge de deur wijd voor je opengooien.

4.Grindr

Waarom Grindr? Het werkt echt. Als je toevallig homo, biseksueel of nieuwsgierig bent.

Voordeel: Eenvoudig en efficiënt in gebruik, je kunt binnen enkele minuten een afspraakje maken.

Nadeel: Het is nog al ‘glitchy’, waarbij berichten verdwijnen en sommige functies niet goed werken.

Beoordeling: de app waarmee het allemaal mee begon. Grindr helpt sinds 2009 mannen die mannen leuk vinden om hun seksleven te verbeteren. Of ze er nu eerlijk over zijn of niet, elke heteroseksuele internetdating-app die er is, ambieert de ‘Grindr voor hetero’s’ te zijn. Is er al een app die hier aan kan tippen? Nee, er is nog niet eens iets dat in de buurt komt.

5.Badoo

Waarom Badoo? Met meer dan 400 miljoen leden is Badoo één van ‘s werelds populairste dating-apps en is ook onderdeel van hetzelfde bedrijf als Bumble. Gebruikers uploaden een afbeelding van een beroemdheid of een beroemd figuur die ze leuk vinden en de app biedt leden die er hetzelfde uitzien.

Voordeel: Het is een app waarbij je niet naar links of rechts hoeft te vegen en biedt je een kleinere hoeveelheid potentiële dates, die op jouw smaak zijn afgestemd.

Nadeel: Alleen maar omdat iemand op Tom Hardy of Jessica Alba lijkt, betekent nog niet dat ze zich ook als hen zullen gaan gedragen!

Beoordeling: Als je hele specifieke smaken hebt, kan Badoo wel voor je werken, maar iemand leuk vinden omdat ze eruit zien als een beroemdheid werkt in de praktijk zelden.

6.OKCupid

Waarom OKCupid? Eindeloze persoonlijkheidsquizzen met vragen die je een matchpercentage geven met eventuele partners.

Voordeel: Je kunt mensen met kenmerken of standpunten, die je gewoon onaanvaardbaar vindt, uitschakelen. Racisten, dwepers en misschien wel fans van Mumford & Sons.

Nadeel: Te veel functies komen pas vrij op het moment van een betaald lidmaatschap.

Beoordeling: Een kansje waard, al was het maar om tijd te doden door bizarre vragen over jezelf te beantwoorden.

Mensen zochten ook naar

  • beste dating app 2018
  • dating apps nederland
  • dating app gratis