februari 19

De 5 grootse voordelen van een SUV

0  reacties

Is jouw auto aan vervanging toe? Dan ben jij je mogelijk alvast aan het oriënteren op een nieuwe. Je ontdekt al snel dat je behoorlijk wat te kiezen hebt. Dit maakt het er niet makkelijker op. Zoek je een gezinsauto? Kijk dan zeker naar een SUV. Toch ziet niet iedereen in waarom dit een geschikte auto is. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten in deze tekst namelijk de 5 grootse voordelen van een SUV op een rijtje.


1. Betaalbaar voor iedereen

Een nieuwe SUV rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit. Een SUV leasen is uitermate geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook voor privé gebruik. Je kosten bestaan uit een vast maandbedrag, het enige wat je zelf betaalt zijn de de kosten voor benzine of het opladen. Hierbij hoef je je ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten: schade en reparaties zijn volledig inbegrepen. Mocht er onverwacht toch iets gebeuren dan heb je binnen 24 uur vervangend gevoel. Hierdoor ga je met een gerust gevoel de weg op.

2. Grote kofferbak

Een tweede voordeel van een SUV is dat deze auto over een grote kofferbak beschikt. Althans, wel als je de twee noodzitjes inklapt. In dat geval kun je flink wat spullen kwijt in de kofferbak. Wil je grote spullen vervoeren met de auto? Dan is de kofferbak mogelijk niet groot genoeg. Geen probleem, want je kunt de noodzitjes inklappen en de achterbank verschuiven. Daarnaast is de rugleuning van deze zitting inklapbaar. Op deze manier kun je er vrijwel al jouw spullen in vervoeren.

3. Groot aantal modellen

Het grote aantal zitplaatsen en de ruime kofferbak is voor sommige mensen al een reden om een SUV te kopen. Ben jij nog niet om? Dan moet je weten dat een SUV verkrijgbaar is in een groot aantal modellen. Zo kun je bijvoorbeeld voor de welbekende ruime variant kiezen, maar ook voor een compact model. Er is zelfs een speciale stads SUV. Deze stijlvolle auto combineert een stoere look met alle handige voordelen van een SUV. Rijd je regelmatig in de natuur met jouw auto?

Kies dan voor een avontuurlijke SUV. Met zijn avontuurlijke design, natuurlijke gevoel van veiligheid en praktische gebruik van ruimte word je comfortabel én veilig thuis gebracht. Rij je graag elektrisch? Ook hier is een SUV voor verkrijgbaar, die ook nog eens beschikt over een snellaadfunctie.

4. Van alle gemakken voorzien

Een laatste voordeel van een SUV is dat de nieuwste modellen van alle gemakken voorzien zijn. Zo beschikken veel SUV’s over navigatie, cruise control en automatische airconditioning. Daarnaast zijn er modellen met Front Assist en Lane Assist. Kies je voor een SUV van ŠKODA? Dan krijg je bovendien te maken met verschillende Simply Clever-toepassingen. Zo is er een paraplu verwerkt in het portier van de bestuurder of onder de bestuurdersstoel en zit er een ijskrabber in de tankvulklep.

Daarnaast is de kofferbak van een ŠKODA SUV voorzien van slimme verlichting. Doordat dit lampje uitneembaar is, kun je hem als zaklamp gebruiken. Hierdoor vind je alles makkelijk terug in jouw kofferbak.

5. Betaalbaar voor iedereen

Een nieuwe SUV rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit. Een SUV leasen is uitermate geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook voor prive gebruik. Je kosten bestaan uit een vast maandbedrag, het enige wat je zelf betaalt zijn de de kosten voor benzine of het opladen. Hierbij hoef je je ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten: schade en reperaties zijn volledig inbegerepen. Mocht er onverwacht toch iets gebeuren dan heb je binnen 24 uur vervangend gevoel. Hierdoor ga je met een gerust gevoel de weg op.


Tags


You may also like

Wat is het geschatte vermogen van Jia Ruan?

Bar maken in je tuin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>