Posted in  Lifestyle  on  januari 23, 2023 by  San0 comments

In januari hebben we vaak wel even wat zaken nodig die ons een beetje de maand door trekken. Het weer is vaak nog niet al te best en de gezelligheid van december zit nog vers in het geheugen. Wat een goede manier is om dit allemaal iets soepeler te laten verlopen? Het plannen van leuke dingen later in het jaar. Het kopen van tickets voor een festival is hier een voorbeeld van. Het festivalseizoen start namelijk eerder dan je wellicht denkt en daarnaast komen er ieder jaar festivals bij. De markt omtrent festivals professionaliseert dan ook in rap tempo, dat is ook terug te zien in het aanbod aan spullen voor een festival. Daarom hier op een rij wat niet bij jouw festival tools mag ontbreken!

Veilig op pad

Om eerst de verstandige kant van een festivalbezoek maar te benoemen, hier de tools die je daarvoor moet aanschaffen. Festival oordopjes zijn zo’n musthave. Zonder deze kun je echt niet meer, je hoort namelijk steeds meer verhalen over tinnitus en dat wil je écht voorkomen. Daarnaast komen op mensenmassa’s ook altijd minder leuke mensen af, houd hier vooraf rekening mee. Berg je munten, geld en telefoon veilig op. Denk aan speciale tasjes of het dragen van de spullen in een binnenzak. Je wilt tenslotte niet berooid thuiskomen. Laat waardevolle spullen die je niet nodig hebt zoveel mogelijk thuis!

De gadgets

De laatste jaren is er een markt ontstaan voor speciale festival outfits. Super tof! Dit bevordert alleen maar de sfeer van een festival, het gevoel van saamhorigheid en ontsnappen aan de werkelijkheid. Door hier extra aandacht aan te besteden maak je deel uit van de tribe en begint de voorpret al vroeg. Bucket hats, caleidoscoop zonnebrillen en speciale make-up mogen dit jaar echt niet ontbreken in jouw voorbereiding. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is al verkrijgbaar tegenwoordig. Door hierin te investeren ga jij de blits maken en kun je helemaal opgaan in deze heerlijke bubbel. 

De outfit

De outfit zelf die je aantrekt naar een festival hangt erg af van het type festival. Ga je naar een wijnfestival? Dan is een Franse, klassieke look natuurlijk énig. Ga je naar een dancefestival? Ga dan juist voor een ietwat gewaagde en strakke look. Nét die outfit die je normaal niet durft te dragen, kan dan wel. Geniet hiervan. Wat we in 2023 vooral terug gaan zien? Het afstemmen van de outfit gezamenlijk met je vrienden. Geen complete twinning, maar in dezelfde stijl een festival bezoeken is wel een trend in opkomst. 

Kortom, een festival bezoeken is tegenwoordig meer dan alleen een kaartje kopen. Een festival bezoeken is je even afsluiten van de dagelijkse sleur en tendens. Door hier bewust bij stil te staan en acties voor te ondernemen haal je alles uit deze heerlijke dagen dansen en plezier maken!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>