• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Women
  • /
  • De leukste accessoires voor een hete nacht tussen de lakens!

Hoe je het ook wendt of keert: seks is voor heel veel mensen een belangrijk onderdeel in het leven. Het is niet alleen leuk om te doen maar er is ook heel wat variatie in te bedenken. Wil jij eens een echt hete nacht beleven? Maar heb je misschien niet helemaal de juiste inspiratie voor wat je daar exact voor nodig hebt? Dan zetten we hier voor jou drie accessoires op een rij die onmisbaar zijn voor de nacht van jouw leven. Zo maximaliseer jij jouw genot en het genot van jouw partner!

Glijmiddel

Voor een hete nacht is het belangrijk dat alles ook lekker vlot gaat. Glijmiddel is misschien wel het accessoire bij uitstek dat ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt. Nochtans zijn er heel wat mensen die glijmiddel niet gebruiken. Een foute keuze. Een beetje glijmiddel is bijvoorbeeld al ideaal om het voorspel goed op gang te schieten. Zeker als vrouw is het net iets prettiger om clitoraal gestimuleerd te worden met een beetje glijmiddel. Ook bij het aftrekken van de man is een beetje glijmiddel geen overbodige luxe. Niets is zo vervelend als even moeten stoppen omdat de wrijving pijn doet in plaats van plezier geeft. Is het dan tijd voor de penetratie? Dan helpt glijmiddel van bijvoorbeeld veiliggenieten.nl daar ook bij. Zeker na enkele uren bed plezier wanneer het lichaam wat begint te falen is glijmiddel de reddende engel!

Een vibrator

Veel mensen stellen een hete nacht gelijk aan uitgebreid experimenteren met gekke seks speeltjes en hoogtechnologische toestellen. Dat hoeft eigenlijk helemaal niet. Lekker intiem bij elkaar zijn is de eerste stap. Elkaar uitgebreid verwennen de tweede. En wat is er beter om haar uitgebreid te verwennen dan een vibrator? Op de markt vind je heel wat vibrators terug met elk hun eigen stijl en elk hun eigen voor- en nadelen. Dat alleen al zet de deur open om eens te experimenteren met verschillende types vibrators. Heb jij of heeft jouw partner al duidelijk een favoriet gevonden? Dan is er niets zo leuk als teasen en pleasen met de hulp van de vibrator in kwestie. Een hete nacht is een nacht die kan blijven duren en elektronische hulp kan voor de man dan wel eens handig uitvallen na een bepaalde tijd!

Bondage tape

Op een hete nacht mag er al wel eens een experimentje uitgevoerd worden. Een veilige plek om mee te beginnen is bijvoorbeeld bij het vastbinden van de partner. Dit kan op een veilige manier met een vrij laagdrempelige instap door gebruik te maken van bondage tape. Dit kan je terugvinden op de website van veiliggenieten.nl, dit platform biedt ongelimiteerde opties. Je kunt met deze tape zo braaf blijven of stout worden als je zelf wilt. Mag het voor jou en jouw partner allemaal nog net iets spannender? Dan kan je met bondage tape altijd een stapje verder gaan. Is vastbinden of vastgebonden worden stap 1 van jouw verlangens? Dan is bondage tape exact wat je zoekt!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>