Voor komende winter wil je vast iets leuks voor de feestdagen. Hier omschrijven we enkele gadgets die een must zijn voor iedere man. Een gave drone bijvoorbeeld of een camcorder? Je wilt vast geïnspireerd raken door de mogelijkheden om als cadeau te krijgen of om als cadeau te geven deze winter. Denk aan een familielid of goede vriend. Zo heb je in ieder geval wat te doen. Zeker voor personen die van fotograferen en filmen houden is een goede camera onmisbaar.

Een drone kopen

Wie kent ze niet. Drones zijn altijd razend populair, omdat je prachtige beelden kunt schieten vanuit de lucht als een echte filmprofessional. Drones hebben diverse eigenschappen en elk merk heeft zijn eigen specificaties. De DJI FPV COMBO is een totaal pakket met alles wat je voor een drone nodig hebt.

Met de intuïtieve S-modus maak je het filmen uit de lucht nog eenvoudiger. Verder schiet je haarscherpe 4K beelden met 60 frames per seconde.
Er zitten in het pakket extra accessoires zoals DJI v2 Goggles, remote en motion controllers met kabels en een DJI power adapter.

Bestandoverdracht verloopt snel via digitale HDL en verder vliegt de drone zeer gestroomlijnd en snel. De batterij blijft zeer lang vol en verder is het apparaat ook voorzien van een noodrem en zweefmodus, samen met een zeer grote supergroothoeklens. ADS-B is een beveilingsysteem dat andere drones of objecten in de buurt van jouw drone op tijd signaleert.

Andere veiligheidsopties zijn hulplichten en een noodrem waarbij ook een zweeffunctie wordt ingeschakeld. Verder heeft deze drone nog talloze andere eigenschappen waarmee je jouw voordeel doet zoals een CMOS 1/2.3 sensor met 12 miljoen pixels als resultaat.

Een camcorder aanschaffen

De nieuwste camcorders schieten beelden in 4k-8k en zijn op megagrote schermen af te spelen zonder verlies van scherpte. Filmen van professionele kwaliteit staat voorop bij de aanschaf van een camcorder.

De FDR-AX53 4K van Sony maakt deze scherpe beelden waarop je alle details levensecht waarneemt. De optische zoom van Zeiss heeft 20x zoom. Verder is de beeldstabilisatie zeer geavanceerd. De 5 assen compenseren HD opnames en zorgen voor vloeiende beelden. Ook bij rennen en schudden met de camera blijft het beeld van de opname stabiel.

Verder kun je goed met weinig licht filmen in de 4K modus. Nachtopnames zijn helder en natuurgetrouw. Verder voorspelt de lens het bereik van de AF waardoor opnames niet meer ongewenst scherp zijn tijdens het zoomen. Verder kun je een hoge kwaliteit aan geluid verwachten door een ruisreductie van 40% en een bereik van 5 richtingen aan audio. Verder zijn er nog vele andere camcorders met de nieuwste technologie te koop.

Een spiegelreflex camera aanschaffen

Of je nou een fotograaf bent of dit puur hobbymatig doet, een spiegelreflex camera maakt mooie heldere en professionele foto’s. De Nikon D6 is een full-frame camera waarop beelden volledig zijn te schieten zonder beeldverlies.

De Nikon AF-systemen behoren tot een van de sterkste en dit maakt de focus op een foto nog aantrekkelijker door de heldere en haarscherpe beelden. Met 20.8 mp heb je tijdens het printen op groot formaat nooit meer kwaliteitsverlies.

Ook bewegende objecten pak je snel doordat de D6 snel scherpstelt op het onderwerp. Je legt dus moeiteloos een sport vast of een rijdende auto. Dit komt door de ingebouwde 3D tracking. Verder is het dynamisch bereik enorm waarbij elke iso-waarde gebruitk kan worden zonder ruis. In het aanbod van spiegelreflexcamera’s vind je vele DSLR-camera’s met de beste eigenschappen.

Kortom, als je een gadget gaat kopen is het goed te letten op jouw wensen en eisen waaraan een gadget moet voldoen. Ga goed bij iedere camera de specificaties na en kijk of deze passend is bij het onderwerp welke jij vast wilt leggen. Natuurlijk kies je voor een goede prijs en kwaliteit.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>