Een sieraad is een prachtig geschenk om cadeau te geven. Met een sieraad laat je zien hoe belangrijk iemand voor je is. Ook worden ze vaak cadeau gegeven bij belangrijke gebeurtenissen in het leven van iemand zoals bij de geboorte van een kind, een verloving, een bruiloft of een verjaardag. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een prachtig sieraad. Als aandenken aan iets bijzonders, of gewoon om je outfit compleet te maken.Een sieraad is al een persoonlijk accessoire, maar je kunt sieraden nog persoonlijker maken door te kiezen voor het te personaliseren. Wij vertellen je voor welke gepersonaliseerde sieraden je kunt kiezen!

Ketting met initialen

De afgelopen jaren is de ketting met initialen immens populair geworden. Vele dames, van jong tot oud en van onbekend tot heel erg beroemd, zijn al gespot met deze speciale kettingen. Je kunt kiezen voor een ketting met je eigen initialen, het is ook bijzonder om te gaan voor een variant met de initialen van je kinderen of van je hele gezin, aan jou de keuze! 

Graveren

Als je de intitalen laat graveren, worden er een of meerdere initialen (maximaal vier) op een plaatje gegraveerd. Het plaatje is verkrijgbaar in diverse materialen: Rosé Verguld, Verguld of Sterling Zilver. De bijbehorende ketting is in diverse maten te koop. Heb je liever een medaillon om je letters op te graveren, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden net als een gravering aan de achterkant van een hanger.

Blokletters

Een ander soort gepersonaliseerde ketting is een ketting met losse letters. Met deze losse blokletters kun je een ketting laten maken van je hele naam, of van een of meerdere initialen. Ook hier heb je weer de keuze uit meerdere materialen en kettinglengtes, zo wordt je ketting wel heel persoonlijk.

Een kerstketting

Kerst is en blijft bij uitstek het moment om iemand te verrassen met een sieraad. Een mooi verpakt sieradendoosje onder de kerstboom is de droom van iedere vrouw. Een kerstketting valt zeker bij iedere vrouw in de smaak. Uiteraard draag je deze kerstketting het hele jaar door, de ketting is namelijk uitermate geschikt om te dragen bij chique gelegenheden. De kerstketting heeft prachtige sterren en maan bedeltjes. Dames die van blinkende sieraden houden, zullen heel blij worden van de hangertjes met steentjes.

Armbandjes voor baby’s 

Een gepersonaliseerd kraam cadeau is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Verras de trotse ouders met een persoonlijk armbandje. Een babyarmband met daarop de naam van het kleintje is al vele jaren een populair kraam cadeau. Op een rechthoekig plaatje wordt de naam gegraveerd met eventueel nog een extra symbool erachter, bijvoorbeeld een hartje of een sterretje. Je hebt de keuze uit diverse lettertypes. De armband heeft twee sluitingen, zodat deze ook als het kindje groter wordt te dragen is.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>