mei 12

De mooiste tuinmeubeltrends van 2021

0  reacties


Het wordt weer zomer en dat betekent weer genieten in je tuin. Steeds vaker bouwen mensen overkappingen in de tuin om ook op slechte regenachtige dagen te kunnen genieten van hun tuin. Meestal worden de overkappingen of serres uitgerust met een heater of een verwarming, je wilt het natuurlijk niet koud hebben. Als je wilt weten welke trends nog meer hot zijn dit jaar lees dan snel dit artikel.

Loungesets en tuinsets van textileen

De tuin wordt steeds vaker een pronkstuk. Dit jaar pronken we met onze tuin door een loungeset of een tuin set toe te voegen die gemaakt is van textileen. Deze gecoate polyesterdraden geven je zelfs in je tuin een gevoel van huiselijkheid. Zo kun je de woonkamer naar je tuin halen. De stof heeft wel een groot outdoor voordeel. Deze stof heeft een hoge bestendigheid tegen het weer. De kussens bijvoorbeeld zijn binnen no-time opgedroogd na een regenbui.

Je tuin in Botanische stijl


Ja hoor, de planten mogen eindelijk weer terug in de tuin. Met toevoeging van planten geef je een mooie draai aan het trendy interieur van je tuin. Tropische en zeldzame planten zijn helemaal hot dit jaar en geven je het gevoel dat je in een botanische tuin loopt. Ook geven deze planten meer sfeer aan je tuin. Zelfs als je een overdekte tuin hebt kun je planten toevoegen. Gebruik hiervoor klimop deze plant reinigt de lucht en je zit niet in de kou.

Tuinmeubelen a la modern


De loungesets die modern zijn hebben de laatste paar jaren de tuintrends gedomineerd. En ook in 2021 wordt deze trend graag voortgezet. De moderne tuinmeubelen zijn vaak gemaakt van aluminium. Dit is het materiaal wat ideaal is voor elke tuin. Aluminium heeft weinig onderhoud nodig en is licht in gewicht dus kun je jouw tuin set blijven verplaatsen.

Rond en ovaal

Vroeger zag je veel ronde tafels in de eetkamer staan, maar tegenwoordig mogen ze ook buiten weer terugkomen. Niet alleen is een ronde tafel gezelliger om aan te zitten, maar neemt dit ook minder ruimte in beslag. Naast deze twee voordelen staat een ronde tafel ook super in een strak tuin design. De ronde vorm van de tafel is een blikvanger en geeft een mooi contrast.

Tafels die smaller zijn

Met een smalle tafel kun je ook meer ruimte creƫren. Pak dan wel een smalle tafel met een rechthoek vorm. Als je een eettafel nauwelijks of niet gebruikt kun je die ruimte ook besparen door het weglaten van een eettafel. Vervang bijvoorbeeld je eettafel met een salontafel of voor kleinere bijzettafeltjes. Deze nemen weinig ruimte in beslag en zijn minder opvallend. Super handig ook voor je gasten. Zo kan je bijzettafeltjes natuurlijk gemakkelijk verplaatsen zodat iedereen gemakkelijk bij zijn of haar drankje kan.


Tags


You may also like

Wat is het geschatte vermogen van Jia Ruan?

Bar maken in je tuin

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>