De smartphone voor echte bazen gelanceerd

Het was al een tijdje in aantocht. Nu is hij er. Wie de smartphone voor echte bazen wil hebben, neemt de smartphone die goedgekeurd is door de echte bazen. Zoals bijvoorbeeld de telefoon die door de familie Escobar op de markt is gebracht. Inderdaad, dit is de familie van Pablo. Dit is niet zomaar een telefoon. Het is een telefoon die ook echt wat bijzondere features te bieden heeft. Zo draagt de telefoon de naam en het logo van de bekendste telg van deze familie: de Pabol Ecobar Fold 1. Er is nog meer.

Gemakkelijk op te vouwen
Dat de naam Escobar erop staat is natuurlijk leuk. Dit is echter niet direct ook wat het een goede smartphone maakt. Dat de telefoon opvouwbaar is, maakt het al iets interessanter. Dit is natuurlijk de techniek waar elke grote fabrikant op dit moment mee bezig is. Vooral de Aziatische grootmachten als Samsung en Huawei zijn hier al ver in. Met die partijen wil de familie dus gaan concurreren met deze smartphone. Je kunt ze niet ontzeggen dat ze nooit groot hebben durven denken. Dat zegt dus ook al direct genoeg over wat je mag verwachten.

Alles erop en eraan
Het andere interessante aspect aan deze telefoon is dat alles erop en eraan zit. Zo draait het gewoon op nieuwe Android software. Ook zit er een goede processor in die de smartphone lekker snel en gemakkelijk te gebruiken maakt. Naast het bellen is ook het filmen en foto’s maken op orde. Daarvoor zijn twee sterke camera’s in het toestel gebouwd. En je kunt het zoals gezegd dus gewoon opvouwen. Zo kan je er dus net zo gemakkelijk een tablet van maken wanneer je daar behoefte aan hebt. Dat maakt het wel zo gemakkelijk voor de gebruiker.

Tip: Op zoek naar toffe Iphone SE hoesjes? Klik hier!


De betaalbare luxe
Natuurlijk heeft de telefoon een luxe uitstraling. Dat mag je natuurlijk ook wel verwachten van de familie. Bij de presentatie waren de mooie dames en het goud in groten getale aanwezig. Wanneer je de telefoon echter wilt aanschaffen, dan blijk je helemaal niet zo diep in de buidel te hoeven tasten. Voor een aantrekkelijk bedrag kan jij je dus ook even helemaal de baas voelen. Dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om ervoor te kiezen. Waarom zou je dan voor de dure, maar saaie merken gaan? Alle reden om voortaan een directe lijn met Pablo te kiezen.