De werking van herenparfum bij vrouwen uitgelegd


  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • De werking van herenparfum bij vrouwen uitgelegd

De parfum die jij draagt zegt veel over je. Mensen zeggen altijd dat je moet dragen wat jij lekker vindt, maar dit is niet helemaal waar. Natuurlijk ga je jezelf niet helemaal onderdompelen in een geurtje dat je haat, maar het is wel goed om te overwegen wat de vrouwen in jouw leven ervan vinden. Met de juiste herenparfum kun je namelijk een goede indruk maken.

Wat vinden vrouwen van herenparfum?

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar vrouwen houden onwijs van parfum op mannen. Sommige onderzoeken gaan soms zo ver dat ze zeggen dat mannen kijken, terwijl vrouwen ruiken als het aankomt op het selecteren van een potentiële partner. Het dragen van een lekkere parfum heeft dus allerlei voordelen. Naast dat je zelf fris ruikt kun je ook nog eens punten scoren bij de dames. Een win-win situatie als je het ons vraagt. Een van onze favoriete heren parfums die het goed doet bij de dames is Paco Rabanne Invictus. Deze eau de toilette heeft een frisse geur en wordt gecomplimenteerd door houtige ondertonen. Naast het type parfum, is het ook goed om te overwegen waar je dit aanbrengt. Over het algemeen vinden vrouwen een luchtje het meest aantrekkelijk ruiken wanneer deze is aangebracht op de nek, borst of polsen.

Waar moet je rekening mee houden

Het kopen en aanbrengen van een luchtje lijkt vanzelfsprekend. Toch zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden, overdrijven is namelijk ook een vak. Zodra je een herenparfum hebt gevonden die goed bij jou past wil je deze natuurlijk dolgraag opspuiten. We snappen dat deze lekker ruikt, maar ben niet té enthousiast. Teveel parfum kan een tegenstrijdig effect gaan hebben op vrouwen. Een veel te sterke geur is voor niemand in je omgeving fijn, ook jijzelf kunt er misselijk van worden. 

Ten tweede is het belangrijk dat je voor een geurtje kiest die niet te erg overheerst. Je moet een goede balans vinden tussen een parfum die voor een lange tijd blijft hangen, maar toch ook weer niet heel de kamer mee laat genieten. Een goede parfum is voor de vrouwen dus pas te ruiken wanneer ze binnen een gepaste afstand van jou zijn. De geurtjes van Paco Rabanne ruiken erg prettig, maar zijn wel subtiel. De geur zal dus niet de gehele kamer overheersen.

Kies ook goed je momenten uit. Je hoeft niet op elk moment van de dag parfum op te hebben. Denk even goed na over je dag en met wat voor soort mensen je te maken hebt. Als je gaat stappen met wat vrienden is een lekker geurtje natuurlijk een goed idee. Wanneer je echter heel de dag met je mannelijke collega’s aan de vergadertafel zit zal niemand zitten te wachten op je parfum.

Indruk maken bij de vrouwen doe je dus door lekker te ruiken. Met een goed ruikend herenparfum kun je volop punten scoren. Zorg er daarnaast wel voor dat je niet doorslaat. Niet iedereen in de ruimte hoeft mee te genieten van jouw geurtje.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>