Demi de Boer: topper van de week


  • Home
  • /
  • Women
  • /
  • Demi de Boer: topper van de week

Deze week in onze rubriek "Topper van de week"; Demi de Boer. Bekijk haar instagram, haar mooiste foto's en kom er achter of ze vrijgezel is.

Ken jij Demi de Boer? Demi is de best wel heel erg knappe dochter van Ronal de Boer. De oud-voetballer van Ajax was blijkbaar niet alleen op het voetbalveld getalenteerd want met Demi de Boer heeft ie een waar pareltje op aarde gezet.

Demi de Boer single?

We weten het niet zeker, maar het lijkt erop dat Demi nog single is. Haar foto's op Instagram wekken de indruk dat ze gelukkig en vrijgezel is. Maar afgaande op haar looks zal het vast niet heel lang duren voordat deze topper een vaste vriend heeft en in een relatie zit.

Demi de Boer filmpje

Er gingen een tijdje geruchten dat er een naaktfilmpje van Demi de Boer was uitgelekt. Het filmpje ging rond via Whatsapp. Mocht je het filmpje niet hebben gezien, wees niet getreurd. De dame in de video bleek niet Demi te zijn.

Demi de Boer naakt?

Bij alle mooie bekende vrouwen vragen mannen zich af of ze al geposeerd heeft voor de playboy of een ander mannenblad. Demi De Boer heeft nog niet naakt geposeerd voor een van deze bladen en het is de vraag of dit ooit gaat gebeuren. Tot die tijd moeten jullie het doen met de foto's op haar Insta.

Demi de Boer Instagram

We hebben de top 3 lekkerste foto's van Demi voor je op een rijtje gezet. Maar ga gerust zelf een kijkje nemen want de Instagram van Demi de Boer staat vol met hoogwaardige foto's. Wil je elke week heerlijke vrouwen te zien krijgen in je timeline? Volg dan Menlife op Instagram.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>