• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • People
  • /
  • Wie is de vriendin van Dennis Schouten? Dit is wat we nu weten!

Veel mensen kennen Dennis Schouten als een opvallend YouTube personage. Als een échte YouTube expert weet hij de aandacht te trekken met interessante content, maar ook als het gaat om zijn liefdesleven is er heel wat te ontdekken. Tegenwoordig is hij single en leeft hij in Almere, wat hij naar eigen zeggen niet bepaald leuk vindt.

Het was echter niet altijd zo: hij was ooit samen met Laura Balatoni, een Italiaans model. Wie was de vriendin van Dennis Schouten, en hoe is er een einde gekomen aan hun relatie?

Laura Balatoni, de ex-vriendin van Dennis Schouten

Het liefdesleven van deze jonge presentator zit niet bepaald in de lift, zeker als je beseft dat hij niet langer samen is met zijn knappe ex-vriendin. Hoewel hij tegenwoordig single is en in Glanenbrugge woont, heeft hij niet altijd pech gehad als het gaat om de liefde. Laura Balatoni is immers de ex-vriendin van Dennis.

Laura is een goed jaar jonger dan hijzelf, en de relatie heeft op zich lang standgehouden. Een maand nadat het nieuws bekend was geworden, was er echter alweer een einde aan gekomen. Volgens Dennis was hij zelf te veeleisend, waardoor er spanningen tussen hen ontstonden. 

Laura was actief als internationaal model, dus Dennis zal ongetwijfeld spijt hebben van het feit dat ze niet meer samen zijn.

Lotte, een andere ex-vriendin van Dennis Schouten

Dennis’ liefdesleven is niet altijd van een leien dakje gegaan: een paar jaar geleden heeft zijn andere ex-vriendin, Lotte, het eveneens met hem uitgemaakt. Tijdens een Roddelpraat aflevering werd duidelijk dat dat hem écht heeft geraakt – en dat is niet verwonderlijk als men beseft onder welke omstandigheden de break-up is gebeurd.

In het begin van de aflevering kondigde Dennis aan dat hij erg veel last heeft van liefdesverdriet, en liet daarna weten wat de reden precies was. Hij gaf toe: ‘De ouders van Lotte hadden eigenlijk een grote hekel aan mij. Ze zagen mij als een boerenjongen die hun dochter weinig te bieden had, en dat was één van de redenen waarom ze het met me heeft uitgemaakt.’

Uiteindelijk mocht Lotte Dennis zelfs niet meer zien, nadat ze hem in tranen had opgebeld om te zeggen dat ze geen contact meer mochten hebben. Dennis’ reactie daarop was dat hij het vreemd vond dat ze al een aantal keer niet weg mocht als ze met hem had afgesproken, maar dat ze de dag erna wel gewoon vrij was.

Het hek was helemaal van de dam toen de moeder van Dennis een boos bericht naar de ouders van Lotte had gestuurd. Ze zei dat het zelfingenomen mensen waren die aan machtsmisbruik doen. Het resultaat was vlammende ruzie tussen Dennis en Lotte zelf, en dat zette haar ertoe aan om er toch een einde aan te maken. Een einde in mineur dus, voor Dennis.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>