juni 15

Deze oplader heb je nodig!

0  reacties

Het blijft toch altijd wel lastig om te kiezen voor de juiste Macbook oplader, dit is immers niet iets waar iedereen veel verstand van heeft. Wanneer iemand een Macbook heeft aangeschaft kan deze snel al niet meer zonder, een goede oplader is dan ook onmisbaar. Door dag en nacht met de laptop te werken wordt het item een belangrijk deel van je leven, veel belangrijke documenten staan op deze laptop opgeslagen. Er wordt gezegd dat Macbooks lang meegaan, maar de manier hoe er met de laptop wordt omgegaan speelt hierin een grote rol. Een goede manier om ervoor te zorgen dat de Macbook een langere levensduur heeft, is door de juiste oplader te gebruiken. De oplader zit normaal gesproken standaard in de doos en wordt gratis bij de laptop meegeleverd. Toch kan het zijn dat de situatie zich voordoet dat het aanschaffen van een nieuwe oplader noodzakelijk is, bijvoorbeeld wanneer deze stukgaat of kwijt raakt. Bij het kopen van een nieuwe oplader is het zeer van belang om te kijken of dit de juiste en een kwalitatieve oplader is.

Nieuwe oplader kopen

Als het tegenzit, zoals bij verlies of een kapotte lader is het tijd om een nieuwe Macbook pro oplader aanschaffen. Niet alleen bij Apple zijn deze te koop maar er zijn meerdere websites die deze aanbieden. De keuze moet vallen op de oplader die het best bij jouw type laptop past, hierbij kijk je naar de verschillende versies van de opladers. Er is namelijk keuze uit de Magsafe 1 en de Magsafe 2. De Magsafe oplader kan alleen geschikt zijn voor het oudere model of het nieuwere model. Waarbij de tweede versie dus ideaal is voor de nieuwere versies van de Macbook.

Apple heeft ervoor gekozen om een nieuwe versie van de Macbook uit te brengen. Deze nieuwe Macbooks zijn dunner en platter dan de vorige varianten, hier zijn dan ook de opladers aan aangepast. Voordat je over gaat tot aankoop is het handig om even te checken wat voor soort ingang jouw Macbook heeft.

Andere adapters voor de Macbook

Naast de bovengenoemde opladers zijn er ook andere manieren om Macbook Pro aansluitingen te gebruiken. Hier voor kan er worden gekeken naar de alternatieve USB-C adapters. Deze USB-C adapters e kan je aansluiten op de Macbook en er zo manier ervoor zorgen dat andere IOS producten kunnen worden aangesloten. De USB-C adapter moet ook de juiste aansluitingen hebben voor de verbinding met de andere producten. Deze worden door veel externe partijen aangeboden. Je kunt in sommige gevallen zelfs de Macbook pro opladen met het gebruik van een USB-C oplader. Het wordt zoals we al eerder benoemde, wel aangeraden om de traditionele opladers te gebruiken, deze zijn het best voor de levensduur van de huidige versies van de Macbooks.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>