Een cadeau kiezen voor je partner: het kan nog een hele opgave zijn. Toch moet je eraan geloven bij bijzondere momenten, zoals verjaardagen, Valentijnsdag, kerst en misschien wel een promotie of prestatie. Je wil niet zomaar iets geven, het moet natuurlijk wel speciaal zijn. Het liefste geef je een persoonlijke draai aan jouw cadeau. Wil jij wat inspiratie opdoen, lees dan dit artikel. 

Kies voor een cadeau met eigen foto’s

De beste manier om jouw cadeau te personaliseren is door gebruik te maken van foto’s. Dit is natuurlijk bij uitstek een persoonlijk ding, want de foto’s gaan over jullie zelf. Kies voor een leuke foto van jullie samen of juist van hem of haar alleen. Ook een foto van een kind of huisdier doet het vaak goed. Of wellicht is er wel een foto die voor jullie allebei veel betekent. Er zijn verschillende manieren om een foto in een cadeau te verwerken. Waar je ook voor kiest, je partner zal er dolgelukkig mee zijn. 

Stel een fotoboek samen

Zijn jullie al een tijdje samen, maak dan een mooi fotoboek van alle leuke momenten. Op deze manier kunnen je samen nog eens terugkijken op de afgelopen tijd en halen jullie herinneringen op. Kies voor een fotoboek van het afgelopen jaar, van een leuke reis of gewoon van alle foto’s die je hebt. Versier de pagina’s eventueel nog met leuke en lieve teksten of stickers. 

Lijst jullie favoriete herinnering in

Heb je een favoriete foto van jullie samen, laat deze dan afdrukken op kwalitatief fotopapier. Je kan eenvoudig online foto’s bestellen en naar je toe laten sturen. Zoek vervolgens een leuke lijst uit en plaats daar de foto in. Pak het cadeautje in en geef deze op het juiste moment. Een foto in een lijstje is een ontzettend leuk aandenken aan jullie samen. 

Ga voor nog een jaartje samen

Ben je van plan om nog wel een jaar met jouw partner te spenderen, maak dan een leuke kalender voor het volgende jaar. Ook hierin kan je foto’s van jullie samen verwerken. Heb je bijvoorbeeld van elke maand een lieve foto, plaats deze dan bij de corresponderende maand. Zo heeft jouw partner elke maand opnieuw weer plezier van jouw cadeau. 

Zorg voor een dagelijkse ervaring

Wil je dat jouw partner elke dag weer van jouw cadeau kan genieten, laat dan een foto afdrukken op een voorwerp die hij of zij dagelijks gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld op een mok. Bij elk kopje koffie, thee of chocolademelk herinnert de foto dan weer aan jullie relatie. Een perfect cadeau voor jouw partner!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>