juli 30

Dit zijn de 3 seks speeltjes die je niet mag missen in 2021

0  reacties


Seks speeltjes zijn de manier om jezelf eens goed te verwennen. Daarnaast kunnen ze een uitstekend middel zijn om meer spanning in je seksuele leven te brengen. Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende seks speeltjes te vinden. Dit kan de keuze lastig maken. Om je het wat gemakkelijker te maken hebben we hier een top 3 met dé seks speeltjes die je niet mag missen in 2021. Enjoy the ride.

Vibrator kopen? De Lily vibrator van Easytoys


De Lily Vibrator of Lily Vibe kun je zien als dé vibrator voor beginners. De vibrator glijd erg makkelijk naar binnen en dit is zeker gewenst voor een beginner. Daarnaast is de vibrator erg gemakkelijk te gebruiken. De vibrator stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd, waardoor het gemakkelijk is om een hoogtepunt te bereiken. De vibrator is niet zo spannend voor de wat meer gevorderdere speeltjes gebruiker. Wil je een vibrator kopen die geschikt is voor beginners en eenvoudig in gebruik? Dan is de Lily vibrator zeker een aanrader.

Teazer koppel vibrator; de vibrator voor koppels


Zoals de naam al zegt is de Teazer koppel vibrator een uitstekend speeltje voor koppels die hun seksleven wat spannender willen maken. Het is een vibrator in combinatie met een penisring. De Teazer beschikt over 2 motoren, waardoor je de vibrator helemaal naar eigen wens kan instellen.

De Satisfyer pro 2


Het volgende van de beste speeltjes van 2021 is de Satisfyer pro 2. Dit speeltje is erg populair en niet zonder reden. De Satisfyer is een speeltje wat werkt op luchtdruk. Het unieke speeltje zet je op je clitoris. Vervolgens zal het speeltje via luchtdrukgolven je clitoris naar binnen zuigen via het zachte mondje. De Satisfyer beschikt over enorm veel verschillende standen en functionaliteiten. Je kunt hem dus volledig afstellen op je eigen genot.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>