Zelf een bar bouwen in huis?

Grote kans dat je het programma Bar Rescue wel eens hebt gekeken op de televisie. Een bijna failliete kroeg wordt onder handen genomen en omgebouwd tot een hippe goedlopende zaak. Wat nou als je thuis een gave bar hebt? De foto’s hier verderop zouden je moeten overtuigen. Maar voor het geval je allerlei beren op de weg ziet zullen eerst al jouw argumenten warom je dit niet wil doen weerleggen.

 1. Het mag niet van mijn vriendin
  Okee, we zouden nu heel stoer kunnen vertellen dat je niet naar je vriendin moet luisteren, maar dan zal je net zien dat je ons aanklaagt voor de scheidingskosten die erbij komen kijken. Vertel haar gewoon dat zij er zelf ook wat aan hebt. Ze kan lekker op een zaterdagmiddag wat vriendinnen uitnodigen en cocktailtjes drinken.
 2. Ik heb geen geld
  Wanneer je helemaal geen geld hebt wordt het inderdaad een lastig verhaal. Maar met slechts een paar honderd euro kom je al een heel eind. Vanuit die basis kan je elk jaar verder aan je eigen bar bouwen.
 3. Waar laat ik dat ding!?
  Bouw de kledingkamer van je vriendin om tot je zelf gebouwde bar. Of als je dat niet durft, haal die schuur leeg en maak er wat nuttigs van. Kan je gelijk je oude troep weggooien
 4. Ik kan niet klussen
  Boeiend. Onder welke steen heb jij gelegen de laatste jaren? Op Youtube vind je de gekste tutorials, ook over hoe je een plankje door het midden zaagt!
  Lukt het je nog steeds niet? Dan verdien je jouw eigen bar misschien niet eens.

voorbeeld 1

eigen bar bouwen

Mensen zochten ook naar

 • mdf bar maken
 • bar maken in schuur
 • zelf bar maken in keuken