juni 8

Zo geniet je als een baas van de wedstrijden op het EK

0  reacties

Na een extra jaar te hebben gewacht, is de Oranjekoorts nu echt begonnen! Hoe gaat Nederland komend EK presteren? Welke verwachtingen heb jij? Naast het feit dat een EK veel spanning met zich meebrengt, is dit ook het ideale moment om vrienden te ontmoeten. Kijk samen naar de wedstrijden van jullie favoriete landenteams. 

Hoe zorg je dat je alles in huis hebt om de wedstrijden samen met je vrienden te kunnen bekijken? Nu de maatregelen rondom de corona pandemie versoepeld zijn, kun je de diverse wedstrijden samen met vrienden kijken. Je kijkt met nog meer mensen, wanneer je dit buiten in de tuin doet. In dit artikel vind je enkele handige tips, die hierbij goed van pas komen! 

Zorg voor een groot scherm en beamer in de tuin 

Er zijn websites waarop je een beamer met een groot wit scherm kunt huren. Je kunt zelf ook een mobiele beamer kopen en deze combineren met een wit laken. Hang het laken aan de schuur, richt de beamer op het laken of scherm en laat de wedstrijd beginnen! Houd er rekening mee, dat het deze periode tot laat op de avond licht is. Het kan noodzakelijk zijn om het doek onder een overkapping te hangen, als blijkt dat het nog te licht is om de wedstrijd goed te kunnen zien. Zorg dat je het voor de wedstrijd altijd even test! Het voorkomt teleurstellingen en een slechte naam bij je vrienden. 

Zet het bier en de frisdrank koud voor de wedstrijd 

Het bekijken van de wedstrijden op een groot scherm in de tuin is natuurlijk het leukst, wanneer je dit onder het genot van een hapje en drankje kunt doen. Zorg er om deze reden voor dat je het bier en de frisdrank tijdig in de koelkast zet. Een hapje kun je verzorgen door een frituurpan aan te sluiten op het stopcontact in de schuur, of bijvoorbeeld in je tuin. Zo heb je het minst last van de geur die het frituren met zich meebrengt. Bij wedstrijden die al wat eerder op de avond gespeeld worden kun je ook voor een barbecue kiezen. Mogelijk heeft een van je vrienden minder met voetbal en daardoor alle tijd om de stukjes vlees en gegrilde groente voor jullie te bereiden. 

Nodig je vrienden uit om de wedstrijd samen te kijken 

Je bent er inmiddels bijna! De beamer is gehuurd, het scherm hangt, het bier staat in de koelkast. Nu is het enkel nog zaak om je vrienden te bellen om te vragen of zij de finale samen met je komen kijken in de tuin. Houd voldoende afstand en was je handen regelmatig om een besmetting met het coronavirus te kunnen voorkomen. Zo wordt het een feestelijke avond! Het is niet onverstandig om vooraf je buren in te lichten over je plannen om samen wedstrijden op het EK te kijken. De spanning die de wedstrijden met zich meebrengen gaat vaak gepaard met het nodige geluid. In het bijzonder wanneer je een wedstrijd van het Nederlands Elftal kijkt.  


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>