• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tech
  • /
  • Elektronica om in de gaten te houden op Black Friday

Welke elektronica moet je in de gaten houden op Black Friday? En waar bespaar je het meeste mee? Lees deze tips.

Of het nu om een nieuwe televisie, computer of PlayStation gaat, ieder jaar behoort elektronica tot de populairste Black Friday aanbiedingen. In dit artikel lees je over de elektronica om in de gaten te houden op Black Friday. Je kunt ook direct een overzicht van Black Friday aanbiedingen bekijken om te zien waar je direct met korting welke items kunt kopen. Dit kan ook handig zijn om inspiratie op te doen. Lees verder voor tips over welke elektronische producten je in de gaten kunt houden op Black Friday.

PlayStation voorraad checken

Zoals gezegd behoort de PlayStation tot de populairste Black Friday aanbieding. Via Power Unlimited kun je kijken waar de PlayStation momenteel op voorraad is. We hebben het getest, maar niet altijd klopt het resultaat. Via de website van de aanbieder is het echter wel vaak mogelijk om op de hoogte gehouden te worden.

Nintendo Switch Black Friday

Nog een spelcomputer die tijdens Black Friday veel gezocht wordt, is de Nintendo Switch. Wie slim is, volgt alvast social media kanalen die de voorraad hiervan in de gaten houden en melden zich aan voor nieuwsbrieven en stock notificaties van webshops. Zo blijf je up-to-date over voorraden en prijzen.

Televisie en andere deals op Black Friday

Om een goede deal voor een televisie te vinden, kun je KoopjesGuru.nl in de gaten houden. Zij verzamelen namelijk alle goedkope producten. Ze hanteren een definitie van goedkoop die koopjesjagers zullen herkennen, namelijk 75% goedkoper dan andere producten in de productgroep. Andere elektronica om in de gaten te houden op Black Friday vind je onder andere in de categorieën laptops, smartphone, wasmachines, printers, magnetrons, scheerapparaten, stofzuigers, vaatwassers en airco’s.

Actuele elektronica deals om op Black Friday te kopen

Wat zijn producten waar je niet direct aan denkt bij de noemer elektronica, maar die zeker nu de moeite waard zijn? Energie is peperduur, maar je kunt besparen. Niet alleen op de aanschafprijs, maar ook op de besparing die het geeft. Denk aan een elektrische fiets waardoor je de auto wat vaker kunt laten staan. Of een elektrische kachel of elektrische kookplaat om minder gas te gebruiken. Met de aanschaf tijdens Black Friday pak je korting en daarna kun je de aanschafprijs terugverdienen door slim te besparen!

Tips om echt goede Black Friday deals te pakken

De eerste tip om echt goede Black Friday deals te pakken, is om de verkoopprijzen nu al op te schrijven. Zo kun je kijken wat je werkelijk bespaart. Daarnaast is de ene aanbieding de andere niet. Vergelijk dus nog steeds aanbiedingen en prijzen tussen aanbieders. Dit kan lastig zijn, omdat sommige winkels per dag een andere aanbieding hebben. Je weet dus nog niet wat een korting is tot het product in de aanbieding komt. Daarbij kan het zijn dat de aanbieding op dat moment bij een andere winkel al verlopen is. Het retourbeleid op aanbiedingen checken kan dus slim zijn!

Cashbacks en extra producten

Niet iedere aanbieding biedt meteen een korting op de aanschafprijs. Staar je niet blind op prijs, maar ga ook op zoek naar cashbacks en gratis producten die je bij je bestelling ontvangt. Neem als voorbeeld een laptop met gratis extern toetsenbord en muis of met een laptop standaard. Super handig en de korting daarmee kan hoger zijn dan alleen de korting op de prijs.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>