Is het tijd om jouw woning een makeover te geven? Ben je op zoek naar een meer verfijnde en sfeervolle aankleding dan strak witte muren? Je kunt ervoor kiezen om steenstrips of houten wandpanelen te plaatsen! In dit artikel lees je alles wat je hierover moet weten.

Weinig moeite, grootste resultaten

De strips zijn niet te onderscheiden van echte tegels en zijn super makkelijk aan te brengen. Je kunt ze zelf bevestigen aan je muur, zonder dat daar speciaal gereedschap aan te pas hoeft te komen! De strips zijn te verkrijgen in verschillende patronen. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek strips, natuursteen strips en baksteen strips. De echtheid van bijvoorbeeld natuurstenen strips zit ‘m in het feit dat de platen vervaardigd zijn uit echt natuursteen. Dit zorgt ervoor dat elke strip uniek is. Veel steenstrips zijn voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt, daarom zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn ze UV-proof! Dit betekent dat de muur niet zal verkleuren naarmate er veel zon op staat. Geen gepruts met het weghalen van je huidige behang of tegels; deze strips plak je er gewoon overheen. De strips zijn in principe zelfklevend, maar bij de meer poreuze ondergrond dien je alleen even wat extra montagelijm te gebruiken. Misschien ben je sceptisch over het eindresultaat omdat je altijd echte tegels hebt gebruikt, maar neem gerust aan dat de strips niet te onderscheiden zijn van echte tegels.

Creëer sfeer in je huis

Wil jij een verfijnde draai geven aan de stijl van je huis en wil je jouw muren een smaakvolle en duurzame make-over geven? Denk dan bijvoorbeeld eens aan houten wandpanelen. Deze wandpanelen brengen sfeer én zijn wederom super makkelijk aan te brengen! Je kunt een modern aanzicht creëren met natuurlijke elementen en dat is één van de redenen waarom ze steeds populairder worden. Aangezien er zoveel keus is, is het verstandig om eens in de mogelijkheden te duiken. Kijk hierbij naar de kleur, de verschillen in materiaal en voor de geschiktheid binnen en buiten. Let wel op met de wandpanelen bij openhaarden en in douchecabines, maar dit staat online aangegeven. Wel kun je de panelen plaatsen bij de kookplaat, mits je oplet met de afstand van de pannen. Je kunt dus je hele huis onder handen nemen; alles in dezelfde stijl of juist totaal verschillend om in elke ruimte een andere sfeer te creëren. Denk eraan dat je de wandpanelen enkele dagen moet laten acclimatiseren voordat je ze aan de muur bevestigt. Dit om te voorkomen dat ze uitzetten en dat het resultaat daaronder te lijden heeft. Veel plezier met het uitzoeken van de nieuwe aanwinst voor jouw woning!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>