De 5 meest unieke exclusieve auto’s op de markt

Benieuwd wat nou de meest unieke auto’s van het moment zijn en wilt u een exclusieve auto kopen? Wij hebben voor u de top vijf op een rijtje gezet. Elke exclusieve auto die we gaan behandelen wordt heeft een eigen specialiteit die weinig andere auto’s hebben.

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce bestaat bekend om haar luxe. De Rolls Royce Phantom slaat echter alles. Van binnen is het de stilste Rolls Royce ooit gemaakt. Wanneer u naar boven kijkt in de Phantom ziet u en sterrenhemel. Voor de rest is deze superluxe wagen uitgerust met verschillende technische hoogstandjes zoals een raam tussen de voor en achterbank van de auto die u kunt blinderen kunt. U moet minimaal €545.000,- neerleggen om hem te bemachtigen.

Tesla Roadster

Elon Musk is in een korte tijd razend bekend geworden met zijn nieuwe elektrische automerk ‘Tesla’. In 2020-2021 wordt de nieuwe Tesla Roadster geproduceerd. Dit is de snelste straat-legale auto van het moment. Binnen 2 seconden zit de Roadster op de 100 Km/u. Maar deze exclusieve auto bevat nog meer bijzonderheden. Één van deze bijzonderheden is dat de wagen 1000 kilometer kan rijden op één accu. Ook de prijs van deze exclusieve auto is opvallend, opvallend laag. De startprijs is €200.000,-.

Mercedes G Wagon AMG

De G Wagon, een beest van een wagen. De SUV van maar liefst 2460 kg sprint in maar 4.5 seconden naar de 100 km/u. Dit is mogelijk door de Bi-turbo V8 die 577 pk biedt. Het unieke van deze SUV is het uiterlijk. Het ziet er niet uit als de Mercedes die u dagelijks tegenkomt. Hij is geschikt voor off-road en dat is zeker te zien. Voor €231.478,- is hij van jou.

Dodge Challenger Demon

Dodge heeft een nieuwe mijlpijl bereikt. Tot de dag van vandaag is de nieuwe Dodge Challenger Demon met 2.4 seconden de snelste productie auto van 0-100 km/u. Ook is deze auto bijzonder goedkoop in vergelijking met andere exclusieve auto’s die bij deze statistieken in de buurt komen. Voor €157.000,- heeft u deze exclusieve auto al.

Porsche GT2 RS

Een Porsche kan eigenlijk niet ontbreken in deze lijst. De GT2 RS is met 6:47 minuten de snelste auto op de Nürburgring. Met de 700 pk sterke motor sprint de Duitse supercar in 2.7 seconden naar de 100 km/u. De Duitse recordhouder kunt u krijgen voor €270.000. Deze auto is helaas niet vaak als Porsche occasion te vinden.