Waar moet je op letten bij het kopen van een Fleshlight?

Wil je een levensecht model en wil je een intens en compleet orgasme beleven? Of wil je even lekker snel klaarkomen op je hotelkamer? Er zijn ontwerpers van een bepaald merk die beweren dat hun masturbator lekkerder is dan een echte vagina. In Japan is de masturbator momenteel het best verkochte speeltje.

Het gaat er natuurlijk om wat jij zelf het lekkerste vindt en met welk doel je een fleshlight wil kopen. Koop je het speeltje voor je partner, voor jezelf of voor jullie samen? Of wil je gewoon meer genieten van seks? Een fleshlight is voorzien van een stevige behuizing in de vorm van een zaklantaarn. Vandaar de naam fleshlight. Ze zijn gemaakt van een materiaal dat precies hetzelfde aanvoelt als een echte huid en ze voelen daardoor aan als een echte vagina. Een fleshlight wordt dus ook wel eens kunstvagina genoemd.

Klaar

Er zijn mannen die makkelijker en sneller in een fleshlight klaarkomen dan in hun vriendin. Jij? Er is voor jou ook de perfecte fleshlight, zet op een rijtje voor welk doel je de fleshlight wil gebruiken en koop die dan handig online. Maak gewoon gebruik van het leuke seksspeeltje en heb meer plezier in het vrijen en in de seks. Geef een extra dimensie aan het samenzijn.

Uiterlijk

Uiterlijk vertoon is in dit geval niet zo belangrijk. Het gaat er natuurlijk om hoe de fleshlight of de masturbator aan de binnenkant voelt. Die kan van een wegwerp masturbator net zo lekker zijn als dien van een groter levensecht model. Maar een groot levensecht model is geen fleshlight meer wat je zo handig mee op reis kunt nemen. Ook dat kan een belangrijk argument zijn om een flesh light te kopen. Stort je maar lekker in de heerlijke roze wereld van seksspeeltjes. Er zijn fleshlights waar je lekker snel in klaarkomt en er zijn er waar je bijna oneindig lang van kunt genieten. Stel je orgasme zo lang mogelijk uit en ervaar het hoogste genot. Ook kun je een fleshlight masturbator kopen die je aan de muur in je douche kunt bevestigen. Zo kun je heerlijk handsfree klaarkomen!