Giftomatic is de leukste app; een hilarisch cadeau voor hem


  • Home
  • /
  • Gadgets
  • /
  • Giftomatic is de leukste app; een hilarisch cadeau voor hem

Het is weer zover. We zitten in de decembermaand en dat betekent dat we naar de winkelstraat moeten om cadeaus te scoren. Cadeau voor hem, cadeau voor haar, elk jaar kost het weer heel veel tijd. Ril je nu al van de gedachte om met mondkapje op te moeten winkelen in een veel te drukke winkelstraat? Dan heb ik de oplossing voor je gevonden. 

Je kunt namelijk ook een cadeau voor hem zelf maken. En nee, dan bedoel ik niet met knullig knip en plakselwerk maar met de Giftomatic cadeau app. Lekker vanuit je luie stoel met een speciaalbiertje in de hand. 

Lachen om de Face swap

Met Giftomatic met een face-swap een hilarische video waar de ontvanger de hoofdrol in speelt. Upload een foto van hem of haar waar ze grappig op staan, de app zet de video in elkaar en zet een lekker muziekje op de achtergrond. Een beetje zoals die dansende kerst elfjes maar dan veel leuker en voor meer cadeaugelegenheden. Bovendien kun je iemand in de zeik nemen. Zal je schoonvader leuk vinden dus.


Tijd besparen

Wat je precies als cadeau geeft? Met Giftomatic geef je keuze tegoed dat inwisselbaar is voor cadeaukaarten van bekende webshops zoals Wehkamp, Bol.com, Zalando en H&M. Zit altijd wel iets tussen dus en ze kunnen eventueel het tegoed opsparen. Je kunt natuurlijk zelf bepalen voor welk bedrag je ze iets zou willen geven.

Een rot cadeau voor hem, da’s grappig.

Wil je er wat moeite in steken, dan selecteer je wat producten voor de ontvanger. Een categorie die ik je kan aanraden is ‘Als geintje’. Daar staan dus alleen k*t cadeaus in zoals anti-aging creme, vetverbranding voor dummies en zweetvoetenspray. Wat zullen ze zeggen als ze dat zien!

In de zeik nemen

Voor alle populaire gelegenheden zijn er video’s gemaakt zoals kerst, verjaardagen, vaderdag, bruiloft maar ook ‘zomaar’. Het leukst vind ik die video’s waar ik de ontvanger even lekker in de zeik kan nemen. Maar zoveel mensen, zoveel wensen, dus als een feel goed video meer je ding is kom je ook wel aan je trekken. 

De Giftomatic cadeau app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden. 

Winactie op Instagram

Giftomatic organiseert op dit moment een winactie op hun instagram account. Van 15 december tot en met 24 december geven ze elke dag 25 euro weg. Als je ze volgt dan maak je al kans. Win je het tegoed dan kun je dat als cadeautje weggeven aan een vriend, een van je ouders of misschien wel je vriendin.

Deals die je niet mag missen

Apple Watch Series 3

PLaystation 5

Ring Video deurbel

Ook interessant

>