• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • People
  • /
  • Gio Latooy: vriendin, huis en geschatte vermogen!

Gio Latooy is één van de bekendste jonge Nederlanders, dat is zeker. Daarbij behoort hij tot de jongste bekende social media influencers van dit moment, en dat heeft hij vooral te danken aan zijn grote succes als internationaal bekende YouTuber.

Als je graag meer wilt weten over wie Gio Latooy precies is, hoeveel hij verdient, waar hij woont en meer – lees dan snel verder voor meer informatie!

Wie is Gio Latooy?

Gio Latooy is een bekende YouTuber die initieel vooral video’s maakte in verband met games. Zijn eerste video kwam uit in December 2012, maar hij werd vooral bekend door gamevideo’s te maken voor zijn eigen kanaal GamePlayWorldXL. Later besloot hij eveneens te vloggen, met als belangrijkste onderwerpen zijn familie en persoonlijke leven.

Uiteindelijk verlegde Gio zijn focus van video’s over games naar een kanaal dat meer te maken had met lifestyle. Ook de naam van zijn kanaal veranderde naar ‘Gio’. In 2018 behaalde hij de mijlpaal van niet minder dan 1 miljoen abonnee’s. In 2019 starte hij een tweede YouTubekanaal op, Gio2, waar hij vooral Let’s Play video’s post.

Wie is de vriendin van Gio Latooy?

Gio Latooy heeft al verscheidene relaties gehad. In 2016 werd bekend dat hij samen was met Juultje Tieleman, een bekende Instagram-influencer en YouTuber. Het ging echter om een knipperlichtrelatie die al aan het einde van 2018 aan een einde kwam.

Op 11 mei 2019 liet Gio dan weer weten dat hij in een relatie was met Isha van Dijk, een andere bekende influencer en model. Midden 2019 had hij echter in een YouTube video vermeld dat ze een stapje terug doen. 

Ten slotte liet Gio in februari 2021 weten dat hij al even samen was met Jade Anna van Vliet, nogmaals een influencer. Sommige kijkers van zijn YouTube kanaal hadden twijfels over die relatie omdat Jade relatief jong was, maar Gio heeft als reactie daarop nogmaals benadrukt dat hun relatie legaal was.

Waar woont Gio Latooy?

Gio Latooy bezat vroeger een prachtig appartement in Rotterdam, vlak naast de Erasmusbrug. Daarnaast zou hij ook de trotse eigenaar zijn van een grote, supermoderne villa in Krimpen aan de Lek. Gio heeft zijn appartement in Rotterdam uiteindelijk verkocht, na er twee jaar in te hebben gewoond.

Wat is het geschatte vermogen van Gio Latooy?

Gio heeft zijn vermogen vooral te danken aan zijn YouTube kanaal, waar hij al ruim 1,2 miljoen abonnees heeft weten te vergaren. Sinds de start van zijn YouTube kanaal in 2012 zijn zijn video’s reeds meer dan 500 miljoen keer bekeken, en heeft hij al meer dan 1600 video’s geüpload. Op zijn tweede account is hij echter minder actief.

Een heel duidelijk beeld van zijn totale inkomen kan natuurlijk moeilijk gegeven worden, maar wel is het mogelijk om een schatting te maken op basis van het bedrag dat een youtuber verdient met één enkele view op zijn of haar kanaal. Dit bedrag ligt rond de 1 euro per 1000 views. Als je beseft dat Gio meer dan 520 miljoen views heeft op zijn grootste kanaal, dan komt dat dus neer op een bedrag van iets meer dan een halve miljoen euro. Geen klein bier dus!

Daarbij moet er natuurlijk ook rekening worden gehouden met het feit dat Gio enkele dure bezittingen heeft. Zijn appartement in Amsterdam is aangekocht voor zo’n 525.000 euro, maar Gio heeft laten weten dat de nodige renovaties daar nog eens 100.000 euro aan hebben toegevoegd. Ten slotte beschikt Gio sinds 2019 over een nieuwe Range Rover SVR, waarvan de nieuwwaarde niet lager ligt dan 232.000 euro.

Het is ook niet bepaald gemakkelijk om een jaarinkomen te geven van Gio, aangezien dat voor youtubers nogal eens kan verschillen van periode tot periode. Een schatting maakt het echter wel mogelijk om te zeggen dat hij jaarlijks ongeveer 100.000 euro verdient. Dit is natuurlijk een gemiddelde: de eerste jaren van zijn YouTube carrière zullen een stuk minder lucratief zijn geweest, maar door zijn steeds groter wordende succes heeft hij dat gemiddelde de laatste jaren zeker de hoogte in kunnen doen schieten.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>